--> -->

Dinamo, în alertă! Rezultatul care o pune în gardă

Dinamo are meci sâmbătă la prânz la Clinceni cu Metaloglobus, ”lanterna roșie” a clasamentului, dar urmează la câteva zile distanță un meci cu CSM Slatina, fosta echipă a lui Ovidiu Burcă. De fapt, formația pe care Burcă a promovat-o în liga secundă.

Îi mănâncă pe cei buni

O echipa nou-promovata, care are un sezon bun, demonstrat de rezultatul din aceastp după-amiază, în meciul inaugural al rundei.

CSM Slatina continuă evoluțiile bune în fața echipelor cu pretenții din Liga 2. După victoriile cu Concordia Chiajna (3-0 la Buftea) și FK Miercurea Ciuc (2-0 la Slatina), trupa olteană a trecut pe teren propriu și de Poli Iași, scor 1-0, în debutul etapei a 11-a. O formație candidată certă la promovare.

Grozavu, debut cu eșec

Formația nou-promovată în eșalonul secund a făcut un joc foarte bun în fața Politehnicii Iași, pe lângă golul marcat de Cătălin Doman în minutul 30, cu un șut frumos în plasa porții apărate de Jankov, reușind să blocheze echipa adversă în a-și crea măcar o ocazie de egalare.

Leo Grozavu debutează, astfel, cu un eșec la primul meci în care l-a avut pe banca tehnică!

CSM Slatina, 18 puncte, urcă pe locul 6 într-un clasament intermediar al Ligii 2, în timp ce Poli Iași, rămasă cu 20 de puncte, va pica mai jos de locul 4, pe care se află acum.

În runda următoare a Ligii 2, a 12-a, CSM Slatina va juca în deplasare cu Dinamo (joi, 27 octombrie, ora 17:00, la Giurgiu), în timp ce Poli Iași va avea o misiune grea în Copou, cu FK Miercurea Ciuc (sâmbătă, 29 octombrie, ora 11:00).

Echipele care au jucat azi

CSM Slatina: I. Pop – C-tin. Radu, Gherghe, Sălcianu, Pisăru – D. Toma, Trașcu (M. Șerban 66′) – Dav. Oprescu (Alexandre Oliveira 71′), Doman (Trancă 75′), Leață (Cr. Dinu 71′) – L. Nițu (Al. Popovici 66′). Antrenor: Daniel Oprescu

Poli Iași: Jankov – Martac, V. Lică, Fl. Plămadă, Finica – Vașvari (Harrison 80′), Marchioni (Del Priore 69′) – A. Roman (Fr. Cristea 46′), Bujor (Ant. Dumitru 63′), Hlistei – Plokhotnyuk (Kouadio 46′). Antrenor: Leo Grozavu

Citește și

Ce suspendare drastică riscă Simona Halep: ”Inclusiv pe viață”. Ce se întâmplă dacă recunoaște