Dinamo îl vrea pe Djokovic! O mică mare problemă

Damjan Djokovic, 33 de ani, fotbalistul intrat în dizgrația patronului de la FCSB, se află pe lista lui Dinamo pentru un transfer în această iarnă.

Se așteaptă deschiderea ferestrei de transferuri pentru a se opera primele mutări, iar printre țintele conducătorilor alb-roșii se numără și mijlocașul Damjan Djokovic, de care FCSB nu este mulțumit, potrivit surselor ProSport.

O piedică mare

Croatul nu l-a impresionat pe Gigi Becali, care l-a scos din calculele pentru titularizare, însă patronul ar vrea să îl păstreze pentru banca de rezerve. Acest detaliu ar reprezenta o mare piedică pentru Dinamo, întrucât Becali consideră că fostul campion cu CFR Cluj poate fi util în lupta pentru titlu din postura de rezervă.

Administratorul special Andrei Nicolescu a anunțat că el și ceilalți acționari din Red&White au convenit să facă eforturi financiare însemnate în această iarnă, când au ultima șansă de a își pregăti lotul pentru ultima parte a sezonului.

Djokovic a luat 100.000 de euro la instalare și ar avea un salariu de 20.000 de euro/lună, conform Antena 1.

Djokovic, piesă în România

Cea mai ridicată valoare de piață a lui Damjan Djokovic s-a consumat în 2019, când acesta valora 2,2 milioane de euro. La acel moment, el îmbrăca tricoul lui CFR Cluj, alături de care a cucerit patru titluri de campion și o Supercupă a României.

În prezent, cota lui, actualizată ultima dată în vara acestui an, este de 300.000 de euro.

Citește și

Teo Trandafir va avea propriul ei podcast. Invitat special la debut