Dinamo îl poate avea! Polonezii au confirmat plecarea

Ronaldo Deaconu (26 de ani) ar putea reveni în Superligă în această iarnă. Jucătorul Koronei Kielce, antepenultimul loc în Ekstraklasa, este nemulțumit de statutul său în Polonia și este dornic să schimbe echipa.

Dinamo este interesată să-l transfer pe decarul formației din Polonia, jucătorul de 26 de ani este de mai multă vreme în atenția ”câinilor”. Bucureștenii speră să rezolve mutarea până săptămâna viitoare, când echipa lui Zeljko Kopic începe cantonamentul din Turcia.

Ronaldo Deaconu, cale liberă spre Dinamo

Aflat în prezent la Korona Kielce, Deaconu este nemulțumit de faptul că nu este titular la echipa sa, motiv pentru care este dornic să își găsească o nouă formație.

Dinamo ar fi interesată de fotbalist, iar directorul sportiv al Koronei, Pawel Golanski, fost fundaș la FCSB și ASA Tg. Mureș, a recunoscut că o plecare s-ar putea materializa.

Polonezul a punctat, totuși, că pentru ca oficialii echipei din Kielce să își dea acordul pentru transfer, ar trebui măcar să își recupereze o parte din banii pe care i-au investit în român, specific în salariul său, în contextul în care acesta a venit la club liber de contract.

”Dacă va exista o ofertă, cu siguranță o vom lua în calcul”

”Am vorbit deja cu agentul lui. Dacă va exista o ofertă pentru jucător, cu siguranță o vom lua în calcul. Ronaldo nu e mulțumit de statutul lui, consideră că nu primește suficiente minute.

Ne-a transmis că ar vrea să încerce alt club în cazul în care apare o variantă interesantă. Vom discuta despre acest lucru. Ne dorim să avem jucători care se simt bine în echipă și dispuși să se sacrifice.

Bineînțeles, ne dorim să recuperăm și banii investiți. Totuși, dacă un jucător încasează un salariu mare și este nefericit, trebuie să rezolvăm situația”, a declarat Pawel Golanski, conform Kielcach.

Citește și

Mesajul lui Celentano din „Las Fierbinți” în episodul special de Crăciun: „ADN-ul românului este o shaorma cu de toate”