Dinamo îl face pe Raul să aștepte: ”Asta mai lipsește pentru 23 martie”

Dinamo este la un pas să dispute un meci amical cu Real Madrid Castilla, însă „câinii” nu au oferit până acum vreun răspuns pentru spanioli.

Președintele DDB Spania, Dragoș Sterpu, a explicat care e situația în acest moment. Flavius Stoican a declarat la conferința de presă de acum o săptămână că ar fi de acord cu deplasarea, dacă s-ar face în prima săptămână a pauzei competiționale.

Amicalul Dinamo – Real Madrid Castilla ar urma să aibă loc pe 23 martie, în pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale.

”Ar juca și câțiva de la prima echipă a Realului”

„Invitația încă nu e refuzată. Conducerea lui Dinamo a primit invitație oficială din partea lui Real Madrid.

Singurul lucru care mai lipsește e ca Dinamo să confirme ca pe data de 23 martie să facă un meci de pregătire cu Real Madid Castilla, unde vor juca și câțiva jucători ai primei echipe a lui Real Madrid, care nu au convocări la echipele naționale.

E o muncă pe care noi am făcut-o de 5 săptămâni, noi facem tot ce depinde de noi. Acum mai depinde doar de conducerea lui Dinamo. Va fi un eveniment, sau sper că va fi un eveniment organizat de DDB. Noi suntem membri DDB și noi vom organiza evenimentul. Nimeni altcineva.

Noi am trimis o copie, în comunicările oficiale, către conducerea clubului Dinamo, nu vorbesc doar de domnul Mureșan. Conducerea lui Dinamo trebuie să confirme sau să infirme prezența la acel eveniment.

Este un mic turneu, îl așteptăm și pe Dănciulescu, printre alții. Mai ales că meciul se va disputa în fieful lui Real Madrid. Și trebuie sa Dinamo să dea răspunsul, pentru ca Real să-și facă logistica și programul”, a spus președintele DDB Spania, Dragoș Sterpu, la Liga Digi Sport.

Real Madrid Castilla este „satelitul” echipei Real Madrid și evoluează în al treilea eșalon al Spaniei. La Real Madrid Castilla evoluează unul dintre băieții lui Zinedine Zidane, mijlocașul Theo Zidane (19 ani).

Real Madrid Castilla este antrenată de fostul mare atacant Raul, care a jucat la Real Madrid în perioada 1994-2010 (228 de goluri).

”Ceballos, Marcelo, Lunin”

„Dinamo este un brand care vinde foarte bine afară. Nu știu câte echipe românești pot deschide ușile lui Real Madrid. Eu îl cunosc pe Gică Craioveanu de mulți ani, el iubește sportul și normal că eu am folosit tot ce puteam ca să pot organiza acest eveniment.

Decizia nu mai e la noi, e la Dinamo. Când va confirma sau va infirma, vom ști ce să facem. Dacă am reușit să deschidem ușile destul de repede la Real Madrid, nu ne-au impus o dată, dar probabil că nici ei nu vor aștepta prea mult.

De ieri așteptăm răspunsul. Noi sperăm să vină foarte repede răspunsul, pentru că clubul Real Madrid a fost foarte prompt, nu știu dacă a durat 20-30 de minute ca ei să ne răspundă.

Sper că discuțiile din conducerea clubului Dinamo să ducă la o decizie. Printre jucătorii care nu au convocări este Dani Ceballos, care a fost căpitanul nationalei olimpice a Spaniei și a fost căpitan U21, mai e Marcelo, Lunin, sunt destul de multe nume de la prima echipă care vor juca.

Dinamo a adunat în doi ani 2,5 milioane de euro. Dacă nu eram noi, DDB, Dinamo era istorie. Dar trăim cu speranță și cred că o vom scoate la capăt”, a spus Dragoș Sterpu.

DDB Spania va suporta toate costurile, inclusiv transportul și cazarea delegației de la Dinamo, dacă partida va avea loc.

Citește și

George Simion, despre situația de a fi mazilit din AUR: ”Poate-i dau eu afară”