Dinamo îl așteaptă ca pe ultimul salvator! DDB a luat legătura cu el

FC Botoșani a învins-o categoric pe Dinamo, scor 4-0. Fanii-finanțatori din programul DDB și-au pierdut răbdarea cu Flavius Stoican (45 de ani) și au demarat negocierile cu cehul Dusan Uhrin Jr. (54 de ani), susține GSP!

Dinamo a pierdut toate cele trei partide din mandatul lui Flavius Stoican, cu un golaveraj general de 1-9. Dezamăgiți de modul în care se exprimă echipa, fanii din programul DDB au început deja discuțiile cu un nou tehnician.

A mai făcut un miracol, în 2021

Favoritul fanilor dinamoviști este cehul Dusan Uhrin Jr., cel care a salvat miraculos echipa de la retrogradare sezonul trecut. Cu el pe banca tehnică, în play-out-ul ediției trecute, Dinamo a obținut cinci victorii, trei egaluri și două înfrângeri.

Din informațiile Gazetei, DDB l-a contactat deja pe Dusan Uhrin, rugându-l să revină la formația din ”Ștefan cel Mare”. Cehul este liber de contract din luna iulie 2021. Atunci îi părăsea pe ”câini”, cu doar o săptămână înaintea startului campionatului, din cauza incertitudinii de la club.

L-au dorit și în decembrie

Uhrin a fost omul dorit de DDB și după despărțirea de Mircea Rednic, dar discuțiile nu s-au concretizat în acel moment. Antrenorul în vârstă de 54 de ani a mai avut un mandat la cârma echipei, între august 2019 și martie 2020.

”Vreau să ne bucurăm cu toții și-mi doresc se întâmple acest lucru cât mai repede. Vom avea o echipă bună, pentru că am o echipă cu jucători buni, care nu trebuie să-și piardă încrederea.

Jucăm, avem ocazii, dar primim goluri la fiecare ocazie a adversarilor. Nu vrem să retrogradăm și facem tot ce ne stă în putință pentru a evita acest lucru. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmantă.

Trebuie să jucăm fotbal și să acumulăm puncte. Vreau să nu mai oferim cadouri, pentru că primul gol primit de la Botoșani a fost un cadou al nostru”, a spus Stoican după eșecul din această seară.

Citește și

Carmen Tănase: ”În această politică, imaginea mi-ar fi făcută praf în două săptămâni”