Dinamo ia în calcul insolvența! Plan pentru a scăpa de Cortacero

Dinamo parcurge un an negru. Problemele par că nu se mai încheie la clubul din Ștefan cel Mare, iar din salvator Pablo Cortacero tinde să devină un gropar al istoriei de 72 de ani a ”câinilor roșii”.

Membru Elite în cadrul Programului DDB, Andrei Gerea, fost ministru și candidat la Primăria sectorului 1, a spus că o soluție prin care clubul ar putea fi salvat ar fi procedura de insolvență! “Ar putea fi o șansă să scăpăm de acești spanioli, să scăpăm de cheltuielile nejustificate și să intrăm în insolvență.

În insolvență nu mai ai voie să mai dai rateuri, să mai tragi țepe ca până acum, trebuie plătite salariile. Soluția e insolvența, dar să intri în insolvență cu Cortacero acționar… urmează o lună, două cu datorii la stat și urmează falimentul. Fără un aport de capital, Dinamo nu mai poate exista, nu mai poate merge mai departe.

Nu vrem să ne lăsăm, să ne dăm bătuți, am fi dispuși, dacă Cortacero se retrage, să încercăm o insolvență. Mă irită și poziția lui Șerdean, când, brusc, nu-l mai știe pe omul ăla care a venit să-și ceară banii (n.red Toma Săpașu). Au ajuns toți dubioșii să conducă Dinamo! Au venit și-au pus clubul pe butuci

Chiar mă gândeam că vânzarea lui Dinamo de către Negoiță la acești spanioli echivalează cu vânzările alea frauduloase ce se făceau de către firmele cu datorii la stat către anumite firme înregistrate prin Siria”, a spus Andrei Gerea, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Pe 24 septembrie 2015, Dinamo a ieșit din insolvență. Asta este data la care Tribunalul București a închis procedura de insolvenţă şi reintroducerea societății în circuitul economic. O societate poate reintra în insolvență, dar numai dacă trec 5 ani de la închiderea procedurii anterioare. În septembrie s-au împlinit cinci ani de când Dinamo a scăpat de insolvență, chiar cu două luni înainte de termen, astfel că o asemenea variantă ar fi posibilă pentru “câini”.

Și Cosmin Contra s-a dezis de managementul spaniol (vezi detalii aici), încearcă și el să scape cât mai repede de situație și, bineînțeles, să-și recupereze din bani. Până acum ar avea de luat 60.000 de euro din salarii și mai este clauza de reziliere de 300.000 de euro!

Citește și

Scapă cine poate! Un alt dinamovist s-a plâns în străinătate că e neplătit și vrea să plece

No Comments Yet

Comments are closed