Dinamo ia 10.000 de euro! ”Sperăm”

„Câinii” au ajuns să se bucure și la 10.000 de euro!

Roș-albii se vor alege cu o sumă modică din transferul lui Plamen Iliev la Hermannstadt. Și aceasta întrucât bulgarul – amenințat de către fanii „câinilor” iarna trecută – a promovat cu trupa lui Marius Măldărășanu la finele acestui sezon de Liga a 2-a.

”La ce sărăcie e și la ei”

Conform înțelegerii dintre cele două grupări, care fac schimb de locuri în primul eșalon, Hermannstadt trebuie să vireze suma în contul bucureștenilor.

Chiar dacă este vorba de o sumă derizorie, „câinii” nu sunt ferm convinși că o vor vedea prea curând!

„La ce sărăcie e și pe la Hermannstadt și la ce probleme sunt acolo, nu se știe când vom încasa suma. Și-așa, cum vin așa se duc banii, ce mare lucru poți face cu 10.000 de euro?!”, au declarat oficialii dinamoviști pentru GSP.

Și bine, și rău

Iliev a fost adus de Mureșan la Dinamo în mercato din toamna 2021, dar în decembrie bulgarul a intrat în conflict cu Mircea Rednic, antrenorul de-atunci al roș-albilor, după eșecul de la Mioveni (1-2).

Ulterior, goalkeeper-ul s-a plâns, acuzând un tratament ostil din partea ultrașilor.

În ciuda tentativelor conducerii și a lui Flavius Stoican, antrenorul ce i-a urmat „Puriului”, Iliev nu a mai dorit sub nicio formă să continue la Dinamo, transmițând că fanii i-au amenințat familia.

A plecat la Hermannstadt, cu acea clauză de 10.000 de euro, a contribuit la promovarea ardelenilor, evoluând în 10 meciuri și încasând în același număr de partide doar o treime din golurile luate în Ștefan cel Mare.

Citește și

Rareș Bogdan, despre alianța cu PSD: ”Nu vă închipuiţi că e lapte şi miere, dar învăţăm să convieţuim”