Dinamo i-a decis soarta lui Burcă: ”Trebuie”

Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo, a analizat situația de la formația alb-roșie după un nou eșec suferit în campionat, 0-1 la Galați cu Oțelul, în runda cu numărul 11 din Superliga.

Trupa din „Ștefan cel Mare” a suferit a patra înfrângere consecutivă în Liga 1, meciuri în care nu a marcat nici măcar un gol.

Andrei Nicolescu, prima reacție după Oțelul – Dinamo: „A fost un meci slab făcut de noi”

„Suntem triști. Nu e un moment foarte bun, ba chiar e unul de criză dacă analizăm ultimele rezultate. A fost un meci slab, în care echipele au făcut un joc slab.

Nu știu dacă jocul se ridică la nivelul pe care ni-l doream, dar acum arătăm dacă avem un caracter puternic sau nu. Ne-am asumat un concept de joc și niște transferuri bazate pe acest concept. Suntem fideli în a urmări până la capăt ceea ce ne propunem.

Nu ai rezultate o dată, de două ori, de 3 ori, de 4 ori, dar ghinionul nu poate ține la nesfârșit. Noi ne-am bătut ieri (n.r. – vineri) singuri.

Credem în continuare în acești jucători, chiar dacă insolvența ne-a limitat la aducerea unor anumiți fotbaliști”, a precizat Andrei Nicolescu, la „Digi Sport Matinal”.

Andrei Nicolescu: „Avem încredere 100% în Ovidiu Burcă”

Andrei Nicolescu a mai spus că șefii lui Dinamo au în continuare încredere în Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul alb-roșilor, în ciuda rezultatelor negative înregistrate în ultima perioadă.

„Eu sunt foarte optimist. Faptul că nu văd rezultate acum e o chestiune care ține de tăria de caracter. Toți trebuie să demonstrăm că avem caracter.

Jucătorii pot să-și înfrângă această frică de a greși, cred că aici e vorba de un blocaj. De asemenea, și Ovidiu trebuie să ia decizii corecte în ceea ce îi privește.

Noi avem încredere 100% în Ovidiu. Dacă vom face o analiză, aceea va fi făcută la finalul anului. Campionatul e lung, nu cred că se poate pune problema ca Ovidiu să fie schimbat.

E o perioadă grea, o criză, trebuie să lăsăm capul jos și să facem mai mult”, a mai afirmat oficialul dinamovist.

Citește și

Kelemen Hunor, ironic cu Klaus Iohannis: ”Credeți că a devenit călugăr?”