Dinamo i-a dat ultimatum lui Dorin Rotariu!

Dinamo este interesată de readucerea lui Dorin Rotariu, 28 de ani, în „haită”, dar nu așteaptă la nesfârșit un răspuns al jucătorului aflat până în vară sub contract cu FCSB.

Gigi Becali vrea să scape gratis de fotbalist, ca să nu-i mai plătească salariul până la vară internaționalului. Vrea să facă o economie de 120.000 de euro, doar în cazul lui.

Dinamo e dispusă la sacrificii, nu apreciază indecizia lui Rotariu

Totuși, conform surselor GSP, Roti nu se grăbește să ofere un răspuns celor de la Dinamo. „Câinii” s-au interesat de situația lui, doar că mijlocașul ofensiv tergiversează. Mai este și în atenția altor echipe din Liga 1, Hermannstadt și UTA, caută și o altă variantă în străinătate.

Dinamo este dispusă să facă un efort financiar considerabil pentru Dorin Rotariu, până la 15.000 de euro/lună salariu, în condițiile în care jucătorul câștigă cu 5.000 de euro/lună în plus la FCSB!

Indecizia lui Roti l-a supărat pe Zeljko Kopic, noul antrenor al „câinilor”, care ar fi agreat transferul, plăcându-i profilul de fotbalist al lui Dorin, însă croatul a transmis șefilor că Dinamo nu trebuie să se roage de nimeni și el are nevoie de oameni la echipă care să fie dispuși să se implice total pentru salvarea de la retrogradare.

44 de minute a jucat în medie Roti la FCSB în cele 7 meciuri (5 de L1, 2 de Cupă), fără nicio reușită

Se pregătesc plecările de la Dinamo

„Câinii” au meci astăzi, diseară, cu FC Voluntari, de la ora 20:30, au de gând să mai aștepte până de Crăciun, cel târziu, un răspuns din partea lui Dorin Rotariu. Oricum, clubul sondează și alte piste, Andrei Nicolescu, administratorul special, a transmis public că până pe 3 ianuarie, când echipa va pleca în cantonament în Antalya, vrea să aibă rezolvate 2-3 transferuri.

În condițiile în care Dinamo va face maximum 5 transferuri în mercato invernal. Până atunci, după etapa de diseară cu ilfovenii, roș-albii vor trebui să rezolve și câteva plecări.

Primii doi pe lista celor care nu se mai integrează în planul de viitor al grupării sunt doi oameni care au contribuit la promovare, portarul Filip Dujmovic și mijlocașul Iulian Roșu. Amândoi au fost la Săftica în ultimele zile, s-au antrenat, însă nu fac parte din planurile formației.

Dinamo trebuie să ajungă la un numitor comun cu cei doi jucători, financiar, pentru a rezilia angajamentele.

Citește și

Informații ale serviciilor occidentale: Cine ar fi ordonat asasinatul Evgheni Prigojin