--> -->

Dinamo, gata de premieră! Cu cine joacă Burcă

Dinamo evoluează în această seară în premieră pe Arcul de Triumf, frumoasa arenă de lângă mănăstirea Cașin, în meciul de la ora 21:00, cu Sepsi.

Frumos, dar piperat

Multe declarații, încercări, discuții, negocieri s-au purtat în decursul timpului pentru închirierea stadionului ,,Arcul de Triumf”, fiind genul de stadion ideal pentru situația actuală, modern, nu foarte mare, cu tribunele foarte aproape de gazon, în centrul orașului. Însă are și două dezavantaje majore, faptul că este administrat de Federația Română de Rugby și rugby-ul va avea mereu prioritate, dar am aflat și de un al doilea dezavantaj.

Costurile de închiriere sunt semnificative, în jur de 18.000 de euro, și asta a dus la stabilirea unor prețuri destul de mari la bilete, ceea ce a adus la o nemulțumire în rândul unor fani.

Însă cu toate acestea, peluza ocupată de PCH este sold-out, avem și la tribuna a doua deja câteva sectoare sold-out, singurele bilete rămase sunt cele de la T1, unde și prețurile sunt cele mai mari, dar sunt destul de multe bilete disponibile momentan, va fi destul de greu să se vândă și acolo.

Adversar tare

Dinamo întâlnește din nou o echipă de Liga I, este etapa a doua a Cupei României, o competiție a surprizelor, care are parte de un nou format, unul ciudat, în care nu îți întâlnești toți adversarii din grupă. Dinamo a obținut un punct din partida cu Craiova.

Sepsi a învins în prima rundă în deplasare pe Petrolul cu 3-1, în vreme ce Voluntari a învins la limită pe Slobozia cu 1-0. La ardeleni evoluează foștii dinamoviști Cosmin Matei și Jonathan Rodriguez.

La fel ca la meciul cu FCU, Ovidiu Burcă ar putea folosi jucători care au evoluat mai puțin în campionat, pentru că primordială este calificarea în play-off.

Primul 11 al lui Dinamo ar putea fi Dujmovic – Florescu, Giafer, Bena, A. Șerban – A. Florescu, Dudea, I. Roșu, V. Borcea – Ghezali, Buhăescu, Bani

Citește și

Paula Herlo, între traume și ”România, te iubesc!”: ”A fost despre lacrimile necurse ale miilor de copii”