Dinamo fără cel mai bun jucător cu Petrolul!

Petrolul – Dinamo, din runda cu numărul 22 de Superligă, se joacă sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 20:00.

Dinamo, fără Dennis Politic în deplasarea cu Petrolul

Dennis Politic, cel mai periculos jucător al lui Dinamo în prima parte a sezonului, este suspendat pentru cumul de cartonașe.

Nu va juca în deplasarea de pe arena „Ilie Oană”, iar antrenorul Zeljko Kopic și-a construit strategia în funcție de acest aspect.

Politic a fost rezervă în meciurile amicale disputate de gruparea alb-roșie în cantonamentul din Antalya. Tehnicianul croat a încercat să pregătească o formulă apropiată de cea din meciul cu Petrolul.

Kopic a mai avut două semne de întrebare în stagiul de pregătire. Josue Homawoo și Dani Iglesias au acuzat ușoare accidentări, dar și-au revenit. Cel mai probabil, vor începe din primul minut disputa dintre „câini” și „lupi”.

Cu cine ar putea începe Dinamo la Ploiești

Cum ar putea arăta Dinamo în partida cu Petrolul: Golubovic – Lucas, Patriche, Homawoo – Cr. Costin, D. Iglesias, Ilic, Amzăr – Ghezali, Gregorio, Abdallah

„Suntem mulțumiți din punctul de vedere al pregătirii fizice. A fost un cantonament greu, ca orice cantonament, și cred că am îndeplinit principalul obiectiv, acela de a ne îmbunătăți condiția fizică și să fim pregătiți pentru primul meci.

Va fi o partidă grea cu Petrolul, ca orice meci de acum înainte. O să încercăm să obținem cele 3 puncte, cred că suntem destul de bine pregătiți fizic. Preparatorul s-a ocupat foarte bine de acest aspect. Planul este să câștigăm fiecare meci, mergem la fiecare partidă cu gândul la victorie.

Cred că aceste 10 zile împreună ne-au unit și mai tare, am fost doar noi, departe de familii. Eu nu știu despre noi veniri de jucători, puteți să-l întrebați pe Mister sau pe Andrei (n.r. Nicolescu). Încercăm să ne pregătim cât de bine putem, să jucăm cât mai bine, și să obținem cât mai multe victorii în formula în care suntem.

Cred că ultimele două victorii ne dau încredere și pentru următorul meci, cel cu Petrolul. Nu știu cine este favorită, noi sperăm să câștigăm”, a spus Dennis Politic, la întoarcerea în România.

Citește și

Rareș Bogdan îi dă lecții lui Marcel Ciolacu, după greva fermierilor și transportatorilor: ”Te asiguri”