Dinamo face azi un nou transfer: mută în apărare

Dinamo are un week-end plin. Suporterii se întâlnesc azi la Constanța cu conducerea, apoi, mâine, echipa are meci cu campioana en titre, Farul.

Fundaș sârb în locul celui dezertat pentru Vietnam

Conform GSP, fundașul sârb Marko Mijailovic, 26 de ani, 1,88 de metri înălțime, va sosi la București.

Este așteptat chiar azi, și va fi prezentat drept noul fundaș al „câinilor”. Este stoperul selectat să-l înlocuiască pe brazilianul Lucas Alves, transferat în Vietnam, transfer pentru care Dinamo s-a ales cu 65.000 de euro, clauza de reziliere.

Sezon cu puține meciuri

Marko a jucat în Slovenia, la Olimpija Ljubljana, în actuala stagiune. Tocmai s-a despărțit de câteva săptămâni de această formație, actele rezilierii au fost semnate pe 25 ianuarie.

Fotbalistul care are și o selecție în prima reprezentativă a Serbiei a fost nemulțumit de statutul pe care îl avea la campioana Sloveniei. Practic, a bifat un singur meci în campionat, în această stagiune, în total patru, în toate competițiile.

Are două meciuri jucate în grupele Conference League, în dubla cu Slovan Bratislava, o dată a evoluat 63 de minute, a doua oară un minut.

Mijailovic a jucat la toate reprezentativele de juniori ale Serbiei, apoi a bifat o prezență și în martie 2023 pentru prima națională. A început fotbalul la juniorii Stelei Roșii, apoi de la Belgrad a plecat la Bezanija, Rad, Macva, Vakdovac și Olimpija Ljubljana.

Citește și

Putin în interviul acordat lui Carlson: “Ucraina e un stat artificial, creat inclusiv cu teritorii româneşti!”