--> -->

Dinamo, economie de 4.000 de euro pe lună

Dinamo i-a reziliat contractul grecului Nikolaos Kainourgios (23 de ani).

La conferința de presă susținută azi, înainte de meciul contra Chindiei (vineri, ora 20:30, la Ploiești), Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a anunțat despărțirea de fundașul stânga grec.

Era șomer de lux

”Kainourgios a plecat. Din ce știu, luni a întrerupt contractul”, a spus antrenorul ceh.

Ca să nu aibă probleme cu obținerea licenței sportive, să mai aibă alt proces pe cap – cum este cazul cu Gluhakovici, care a deschis acțiune contra clubului -, bucureștenii l-au ținut pe apărător angajat.

Adus la insistența lui Mircea Rednic, acesta nu era luat în calcul de Dinamo, deși erau probleme cu postul de fundaș stânga. Astfel, Kainourgios doar se antrena, fiind plătit cu 4.000 de euro pe lună.

Nu a fost cel mai slab din ”haită”

”Vine când vrea, practic, e de capul lui. Nu-i interzice nimeni să sosească la Săftica, cu toate că în cea mai mare parte se antrenează separat. Oricum, pontează ziua de lucru, timpul trece, leafa merge”, spuneau pentru GSP elevii lui Uhrin.

La începutul lui 2022, Kainourgios i-a anunțat pe conducătorii clubului că este în tratative avansate cu un club din străinătate și va pleca din România. La acel moment, el se antrena separat cu Marko Nunic, care s-a transferat ulterior în Cipru. Grecul însă a rămas și a fost plătit în continuare.

7 meciuri a adunat Kainourgios pentru Dinamo în toamna lui 2021, 497 de minute în total

Citește și

Băsescu în fața casei: ”N-o să uit niciodată”