Dinamo e ”Spitalul de Urgență”. Problemele lui Stoican azi, la amical, apoi la startul Ligii 1

Dinamo are meci amical diseară, cu Farul, la ora 18:00, ultima partidă de verificare înaintea startului oficial din 2022, duel cu FC Argeș în Trivale, vinerea viitoare.

În poartă sunt la pământ

Flavius Stoican are numeroase probleme de lot, nu doar pentru confruntarea de diseară. Plamen Iliev nu mai vrea să joace pentru Dinamo, se pregătește separat.

Mihai Eșanu s-a accidentat la deget și se pare că va rata startul campionatului! Astfel, ca portari, formația îi are doar pe Ștefan Fara, 20 de ani, fără niciun meci în Liga 1, și Eduard Chioveanu, 16 ani, de la juniori.

Răciți

Problemele de lot nu se limitează doar la cele dintre buturi. Ricardo Grigore a fost răcit câteva zile, a revenit la antrenamente pe sintetic, dar de bine ce s-a întors la pregătiri, s-a plâns că are probleme la tendoane!

La rândul său, Gabriel Torje, unul dintre fotbaliștii importanți ai ”câinilor”, nu s-a antrenat deloc în ultimele zile și nu va juca nici contra lui Gică Hagi, staff-ul tehnic anunțând că este răcit. El se pregătește separat.

Străinilor le place la Dinamo

Totodată, Steliano Filip nu se mai antrenează cu echipa, vrea să plece. Espinosa s-a întors în România, nu vrea să rezilieze, se pregătește separat alături de Kainourgios.

Iar Nunic s-a sucit: după ce a spus că are ofertă să plece, așteptând rezilierea, azi a transmis că vrea să continue, dar nu a mai sosit la antrenamente.

Citește și

Ziua Eminescu: 172 de ani de la nașterea geniului, ce face ultimul urmaș al poetului