--> -->

Dinamo e decimată de accidentări. Cea mai grea pierdere

Dinamo e decimată de accidentări, l-a pierdut și pe Bani pe termen lung, speră să mai recupereze doi jucători până luni seară, peste o săptămână, când este prevăzută prima manșă a dublei de la baraj cu FC Argeș.

Lunea viitoare, pe 29 mai, de la ora 20:00, respectiv pe 3 martie, este dubla de baraj cu FC Argeș, roș-albii fiind din nou în această postură. În urmă cu un an, era favorită la baraj în fața divizionarei B U Cluj, doar că a capotat, 0-2 și 1-1, retrogradând.

Pe ce se bazează Dinamo: suporterii care bagă spaima în adversari!

Acum, „câinii” sunt considerați outsiderii dublei confruntări, dar au un atu uriaș. De care sunt conștienți și piteștenii. „La meciul tur, vor avea 30.000 de suporteri pe Arena Națională, va fi un meci infernal. Trebuie să nu pierdem și vom avea prima șansă pentru returul din Trivale”, au transmis jucătorii argeșeni.

30 de mii de euro costă doar închirierea Arenei Naționale, prețul se dublează pentru club după antamarea celorlalte servicii conexe unei partide acolo

Dinamo l-a pierdut pe Bani de tot! Alte probleme mari medicale

Șase goluri și 9 assist-uri a strâns Bani în 29 de meciuri pentru Dinamo în actuala ediție.

”S-au accidentat jucători, iar asta mă preocupă cel mai tare. Sper să-i refacem la baraj. Acum ne așteaptă barajul. Sper să refac echipa până la atunci. Vom vedea ce va fi”, a reacționat Ovidiu Burcă după eșecul din Copou.

Problema uriașă este că Ahmed Bani, care era oricum suspendat pentru turul cu piteștenii, riscă să piardă și partida secundă din cauza unei accidentări la umărul drept.

În afara jucătorului de 20 de ani, mai este Antonio Bordușanu, căruia i-a recidivat accidentarea, iese din calculele dublei cu Piteștiul, n-a jucat nici la Iași. Totuși, sunt speranțe ca măcar doi să fie recuperați dintre Patriche, Bena și Neluț Roșu, ultimul cu entorsă, apărătorii cu probleme musculare.

Citește și

Greva continuă, profesorii se pregătesc să iasă în stradă: „Vor fi proteste în mai multe județe, inclusiv în București”