Dinamo e cu ochii pe ei: rezultat incredibil

Situație incredibilă în Liga 2, pe podium, acolo de unde promovează primele două formații, iar cea de pe locul 3 va evolua la baraj, pe 22-29 mai, contra lui Dinamo București!

Rocadă în clasament

Aseară, Hermannstadt s-a impus la Chiajna, scor 3-1, a revenit pe poziția secundă, iar astăzi U Cluj a suferit primul eșec din 2022, acasă, contra Unirii Slobozia, scor 1-2, echipă ce nu are nicio șansă la baraj!

În urma rezultatului de pe Cluj Arena, U Cluj rămâne pe locul 3 în play-off cu un total de 54 de puncte, două sub Hermannstadt și 3 sub Petrolul. Ploieștenii au un meci în minus față de rivalele la promovare.

Eurogol, apoi lovitură la ultima fază!

”Șepcile roșii” au fost lovite ca de trăznet astăzi. În minutul 12, Toma a vrut un șut-centrare, din bandă, și a reușit un eurogol, poate cel mai frumos din eșalonul secund în acest sezon!

Aflat în banda stângă, fundașul lateral a preluat pe piept pasa lungă a lui Lazăr, a lăsat balonul să cadă o dată și l-a lovit puternic, șiret curat, catapultându-l peste portarul gazdelor, direct în plasa laterală.

Debusolați de golul primit, jucătorii lui U au pedalat în gol după egalare. Golul de 1-1 a venit în minutul 61 și a fost reușit de Florian Haită, care a finalizat cu capul centrarea lui Ely Fernandes.

Părea că meciul se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, dar Sebastian Ivan a dat lovitura în minutul 90+5. De-abia intrase de trei minute. A plecat de la jumătatea terenului și a finalizat faza cu gol!

Formația ex-dinamovistului Adrian Mihalcea, Unirea Slobozia, a obținut 4 puncte din 6 în play-off contra celor de la U Cluj. Aceasta în timp ce ardelenii au învins Petrolul, de două ori, și pe Hermannstadt.

Final neașteptat

1-2 rezultat final, scor neașteptat pentru U Cluj, care ratează șansa de a urca pe locul 1! Unirea rămâne pe ultimul loc în play-off, 6, cu 39 de puncte, unul sub Concordia Chiajna.

Mai mult, în acest moment, U Cluj redevine adversara de la baraj a lui Dinamo, după ce în urmă cu trei zile, elevii lui Erik Lincar au făcut instrucție acasă cu Petrolul Ploiești, scor 3-1.

Citește și

Semnificația zilei de 1 Mai: de la greva sângeroasă la mititei