--> -->

Dinamo, după eșec: ”Vin trei”

Dinamo a pierdut azi lamentabil, 1-3 cu Oțelul Galați, la Clinceni, a pierdut în fața primului adversar cu ștaif cu care s-a confruntat.

Degeaba au trecut 12 zile de la prima etapă, 1-0 cu Progresul Spartac. ”Câinii” nu au lot să pună probleme, în momentele dificile ale unui meci.

Gălățenii, promovați din Liga 3, au arătat mult mai sudați, cu adevărat candidați la play-off. După meci, Ovidiu Burcă și Vlad Iacob și-au spus părerile, pe un ton optimist.

Burcă, după eșec: ”Știam unde vin”

Știu că și iluziile trebuie să aibă un fundament. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ.

Am restabilit egalitatea până în pauză, dar a fost o primă repriză în care n-am avut personalitate. Trebuie să câștigăm fiecare meci, acesta este clubul, aici oamenii se gândesc doar la victorie. Știam unde vin, să nu ne facem iluzii!

Denis Oncescu e un tânăr care a crescut aici, nu știu dacă a greșit la goluri azi, trebuie să-i dăm încredere. Trebuie să crească și să scape de tracul începutului. Este o situație pe care trebuie să o gestionăm în continuare, vom vedea ce va fi zilele următoare.

Avem mult de muncă, trebuie să ne analizăm pe noi în primul rând, până să ne apucăm să vorbim de arbitraj.

La Dinamo nu există decât să te bați pentru fiecare mingea, să obții victoria. Ne-a bătut o echipă ce-a venit din Liga 3, dar care e de un an lângă același antrenor, o echipă mult mai omogenă. Nu trebuie să ne abatem de la drumul nostru, este presiune, dar asta e situația”, a spus Burcă la finalul partidei.

Iacob, optimist

”Săptămâna asta vor mai veni doi jucători. Poate chiar trei. În total, patru. Am fi vrut să învingem, mai ales că i-am avut pe suporteri foarte aproape.

Sperăm să jucăm cât mai repede la meciurile de acasă pe stadionul ”Arcul de Triumf”, trebuie să se organizeze și cei de la Ministerul Sportului. Noi ținem legătura cu cei de acolo, săptămânal, am făcut notificări”, a spus și Vlad Iacob, administratorul special, imediat după meci.

Citește și

Cum arată acum Cosmina Păsărin: ”Nu-mi doresc, cu niciun cost”