--> -->

Dinamo, doborâtă de probleme: încă una!

Dinamo are nu mai puțin de nouă jucători cu probleme medicale înainte de meciul cu CFR Cluj, practic nu poate folosi o întreagă echipă în partida de duminică din Transilvania, de la ora 17:30.

În afara accidentaților Figueiredo, Patriche și Jovanovic, toți pierduți după etapa cu Sepsi (1-3), Flavius Stoican are o problemă suplimentară în perspectiva duelului cu multipla campioană a României, CFR Cluj.

Clauză specială pentru Rodriguez

Mijlocașul Jonathan Rodriguez are o clauză specială și nu poate evolua în meciurile împotriva CFR-ului, informează Fanatik!

Mijlocașul central argentinian mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024, iar în prima parte a fost titular de bază la campioana României, fiind adus de Marius Șumudică.

După plecarea lui Șumi nu a mai fost folosit deloc, iar Dan Petrescu a decis să nu se bazeze pe jucător, fiind împrumutat la Dinamo.

Argentianul a ajuns la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract de la FC Botoșani. Rodriguez a mai jucat în țara sa natală la Deportivo Madry și Agropecuario.

Rupți în două!

Dinamo va juca în deplasare împotriva lui CFR Cluj, duminică, 6 martie, de la ora 17:30. În afara lui Rodriguez, ”câinii” au numeroase probleme de lot, din cauza accidentărilor.

Figueiredo, Patriche, Rici Grigore, Jovanovici, Mihaiu, Azankpo, Ivanov și Ivanovski sunt accidentaț pentru acest duel, în timp ce Răuță și Matei de-abia au revenit la antrenamente, ei nefiind folosiți în runda cu Sepsi.

Citește și

Rusia tună la sancțiuni: ”Folosesc Ucraina”