Dinamo din nou amenințată cu depunctare! Și obligată să achite 50.000 de euro

Din ce în ce mai multe probleme pentru Dinamo, nu se mai termină problemele! ”Câinii” au pierdut la TAS procesul cu Jordan Mustoe, fost fundaș pasager în ”Groapă” și sunt nevoiți să plătească o sumă importantă pentru a nu risca depunctarea. Sentința este definitivă.

Cine își mai aduce aminte de el?!

Transferat în 2019 la Dinamo în timpul masivei campanii de achiziții a lui Mircea Rednic, englezul a dezamăgit în Ștefan cel Mare, de unde a fost îndepărtat după doar câteva luni. Totuși, fundașul stânga a reclamat-o la TAS pe Dinamo, plângându-se că semnătura de pe reziliere ar fi fost, de fapt, una falsificată!

La mai bine de 2 ani de la eveniment a venit și verdictul reclamației făcute de Mustoe. TAS i-a dat dreptate fundașului lateral și o obligă pe Dinamo să-i plătească suma de 50.000 de euro fotbalistului, după cum anunță Fanatik.

Dinamo riscă să fie depunctată

Din informațiile GSP, Dinamo are la dispoziție o lună să-i achite banii lui Mustoe, altfel va fi în situația în care să fie depunctată.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a declarat că nu știa nimic de acest proces, dar că se va interesa. Momentan clubul nu a fost notificat nici de FIFA, nici de TAS, nici de FRF în privința deciziei.

”De fiecare dată apar probleme cu Dinamo”

„Am colaborat cu Dinamo și, de fiecare dată când colaborez cu ei, apar problemele. Am semnat cu Jordan Mustoe în 2019. Am plecat cu el tot în scandal, am ajuns la TAS. Ne judecăm și acum. În două sau trei săptămâni cred că se va da decizia finală.

Am avut conferința video cu TAS acum o lună sau acum trei săptămâni și urmează decizia finală. El a semnat un contract pe doi ani și a fost dat afară cu semnătura falsificată, așa că mi se pare normal ceea ce Jordan a trebuit să facă.

O să vedem decizia TAS-ului, nu aș vrea să zic nimic. Bănuiesc că, dacă vom câștiga noi, Dinamo riscă depunctarea în cazul în care nu se plătește”, a dezvăluit Laurette Nogo, la GSP Live în vară.

Jordan Mustoe, primul englez din istoria lui Dinamo

Jordan Mustoe, produs al academiei lui Liverpool, a semnat cu Dinamo în ianuarie 2019, adus la insistențele lui Mircea Rednic, cu care colaborase și în Belgia, la Westerlo. Jordan Mustoe a fost adus în România de agentul Laurette Nogo și de Luana Rednic și a fost primul englez din istoria „câinilor”.

Citește și

Dragoș Pătraru: ”Klaus Iohannis trebuie pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității”