Dinamo, din necaz în necaz! Informație de ultimă oră

Un necaz nu vine niciodată singur! De acest detaliu s-au prins și dinamoviștii. Nu doar că au mai pierdut un derby cu FCSB (0-1), duminică seara, rivala egalând echipa ”câinilor” la numărul de victorii all time în principala competiție internă.

FCU Craiova a învins! Nu o mai făcuse în Liga 1 de la victoria cu ”câinii”

În această seară, FCU Craiova a învins Sepsi, scor 2-1, și s-a îndepărtat la 8 puncte de formația lui Ovidiu Burcă. Oltenii nu mai bătuseră în Liga 1 de două luni și jumătate. Ultima echipă învinsă până astăzi de către juveții lui Adrian Mititelu? Ghici! Dinamo, scor 1-0, la București! Iar FCU a învins tocmai Sepsi, adversara de luni a ”câinilor” din Liga 1.

În acest moment, s-au pus aceste 8 puncte între Dinamo și Craiova, oltenii ocupând ultima poziție de la baraj. UTA și Poli Iași sunt fiecare la câte 9 puncte în fața lui Dinamo. Nu doar că se mărește ecartul dintre ”câini” și ceilalți, dar devine tot mai grea misiunea de a prinde fie și un loc de baraj.

Evitarea celor două poziții de baraj pare de domeniul miracolului, în condițiile de acum de la Dinamo!

Program greu spre foarte greu

Până la finele 2023, echipa din Ștefan cel Mare mai are 4 etape de campionat și una de Cupa României.

Lunea viitoare este runda de la Sepsi, apoi meci acasă cu Oțelul, în a doua competiție internă. După care urmează un nou meci pe teren propriu, cu U Cluj, și deplasare la ”lanterna clasamentului”, FC Botoșani, aflată la doar două puncte în spatele bucureștenilor.

Ultima etapă din 2023 este cu FC Voluntari, pe teren propriu, ilfovenii fiind cei pe care ”câinii” i-au învins ultima oară în Liga 1. De atunci au trecut 11 etape consecutive fără victorie, opt eșecuri și trei remize.

Citește și

Ioana Mihăilă după ce Klaus Iohannis a semnat cererile de urmărire penală: ”Am decis să mă autosuspend”