Dinamo, dezmembrată în meciul cu oltenii, diseară

Dinamo are mari probleme în atac la meciul de diseară cu Universitatea Craiova.

Dinamo a efectuat 12 transferuri în startul lui 2022 și tot nu are jucători de atac! Nici vârfuri, nici pe benzi, un alt mercato ce tinde să devină un fiasco total.

Pentru etapa de diseară, ce ar putea fi ultima a lui Stoican ca A1 în Ștefan cel Mare, antrenorul nu are, practic, un atacant central. Și nici soluții prea multe pe benzi.

12 jucători a transferat Dinamo în pauza de iarnă: 2 portari, 3 stoperi, 2 fundași laterali, 3 mijlocași centrali și 2 atacanți

”Rupt” după primul meci

Ivanovski a ajuns la cota de 4 cartonașe galbene, este doar spectator diseară, la fel ca și Patriche (7 ”galbene”), dar lovitura cea mai importantă a recepționat-o Flavius înainte de a sosi la conferința de presă de ieri. Doctorul l-a anunțat că Desire Azankpo s-a ales cu o lovitură pe nervul sciatic, el evoluând în partea secundă cu FC Botoșani (0-4).

Staff-ul medical a încercat să-l dreagă cu antiinflamatorii, însă durerea a persistat, iar aseară a fost trimis să facă un RMN.

Pierderi pe termen lung

Teoretic, Celar, vârf înalt de 1,91 metri, este apt de joc, însă jucătorul adus de la CFR II, din Liga a 3-a, nu a impresionat nici la antrenamente. Nu este în lot nici Torje, care și-a pierdut tatăl în noaptea de marți spre miercuri.

Bănățeanul nu va intra în calcule nici pentru runda de duminică, de la Arad. Totodată, Eșanu, Carp și Mihaiu sunt accidentați pe mai departe și nu reprezintă nici ei o opțiune pentru următoarele două partide.

Echipe probabile

DINAMO: 34. Chesneau – 77. Buleică, 6. Ehmann, 4. Jovanovic, 3. A. Radu – 5. Răuță, 8. Pierret, 18. Rodriguez – 20. Bordușanu, 10. C. Matei, 99. Ivanov
ANTRENOR: Flavius Stoican
REZERVE: 13. Figueiredo, 15. Cl. Stan, 19. Aloe, 27. R. Grigore, 32. G. Crețu, 38. Bani, 55. Celar, 75. Amzar
ABSENȚI: Ivanovski, Patriche (suspendați), Tomozei, Eșanu, Mihaiu, Carp (accidentați), Torje (nereținut în lot), Kainourgios, Iliev, St. Filip (în afara lotului), Azankpo (incert)

CSU CRAIOVA: 13. Pigliacelli – 5. Vătăjelu, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu – 8. Mateiu, 14. A. Crețu – 22. Gustavo, 24. Roguljic, 9. Ivan – 20. Markovic
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf
REZERVE: 1. Lazar, 7. Câmpanu, 10. Vână, 17. Baiaram, 18. Vlădoiu, 29. Conte, 33. Căpățână, 39. Mitran, 88. A. Trică
ABSENȚI: Koljic (suspendat), Găman, M. Constantin, Houri (accidentați), Nistor (incert)

Citește și

Cum vede Florin Răducioiu o posibilă victorie a lui Dinamo: ”Habar n-am cum”