Dinamo dezlănțuită în mercato! Negociază cu încă un fotbalist de top

Dinamo l-a prezentat azi oficial pe portarul Cristiano Figueiredo, ajungând la un acord cu CFR Cluj și pentru împrumuturile lui Jonathan Rodriguez, mijlocaș, și Dusan Celan, atacant, ambii de la CFR Cluj.

Goal-keeper-ul lusitan a fost sub angajament cu ardelenii, dar a semnat rezilierea aseară, iar azi a semnat până în vară cu ”câinii”.

Negocieri intense

Conform Fanatik, conducerea dinamovistă este aproape de a perfecta transferul bulgarului Antoni Ivanov, 26 de ani, de la Universitatea Craiova, iar sursele noastre au confirmat interesul.

Despre acest închizător vă informam încă de la finele lui 2021 că este pe lista bucureștenilor, doar că el avea o foaie prin care se putea transfera oriunde pentru 50.000 de euro, până pe data de 15 ianuarie.

Negocierile cu Universitatea Craiova pentru transferul bulgarului Antoni Ivanov sunt în curs de desfășurare.

Reghe nu mai contează pe el

Antoni Ivanov, 9 meciuri în alb-albastru, nu mai face parte din planurile lui Reghecampf pentru partea a doua a sezonului, el fiind anunțat înainte de reluarea pregătirilor. El mai are contract pentru un an și jumătate cu gruparea din Bănie.

”Eu n-am vorbit nici cu Reghecampf, nici cu Rotaru. Doar Ovidiu Costeșin m-a sunat și mi-a zis că Reghecampf nu vrea să mă mai folosească și că să-mi caut echipă. Eu mai am încă un an și jumătate de contract. Nu mă gândesc să plec, doar fac ce trebuie să fac și aștept.

Dacă vine un club, ok, dacă nu vine, asta e. Da, sunt singurul nevaccinat. Nu am vorbit cu niciun club, doar fac antrenamente. Eu mă antrenez separat. Nu o să mă mai vedeți în echipă. Mi-au zis că nici nu trebuie să mai vin la antrenamente, că pot să mă antrenez singur sau cu echipa a doua”, a declarat Ivanov pentru Fanatik.

Citește și

Mihai Stoica, ironie înainte de derby: ”Bate câmpii”