Dinamo devine interesantă: ”Discuția e în curs”

Omul de afaceri Claudiu Florică susține că ar fi interesat să devină investitor la Dinamo, club de care a mai fost interesat în perioada 2019 – 2021, înainte și după venirea lui Pablo Cortacero.

După Gheorghe Manole și controversatul om de afaceri, trimis în judecată de către DNA în dosarul Microsoft pentru spălare de bani și ulterior achitat, ar fi din nou interesat să se implice la Dinamo, potrivit Prosport.

Claudiu Florica a mai ajutat

”Am discutat cu Andrei Nicolescu (n. r. – președintele lui Dinamo). Da, pot fi unul dintre parteneri. Dinamo a fost mereu mai mult decât un nume interesant pentru mine. E o discuție în curs”, a spus Claudiu Florică pentru GSP.

În trecut, a donat 10.000 de euro programului DDB pentru a ajuta Dinamo să obțină licența pentru Liga 1.

Unde a mai fost în fotbal

În ultimii ani, Claudiu Florică a fost implicat în trecut la Poli Iași și Hermannstadt și a încercat să se implice și la Charlton.

Luca Florica, fiul lui Claudiu Florica, este în acest moment jucător la FC Brașov. De-a lungul carierei, a mai trecut pe Hermannstadt, Rapid, Academica Clinceni și Progresul Spartac.

”Am vorbit cu Răzvan Zăvăleanu și încercăm să găsim o soluție pentru interdicția la transferuri. Avem un post deficitar. Vedem asta și încercăm să găsim o soluție”, a reacționat Andrei Nicolescu, președinte Dinamo.

Citește și

Două aeronave Wizz Air s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava. Reacția operatorului aerian