Dinamo, debut fericit! Cine s-a remarcat și prezență surpriză la Săftica

Dinamo a jucat astăzi primul amical al perioadei precompetiționale, învingând cu 1-0 pe Rapid, gol Perovici, minutul 59, într-o partidă de verificare desfășurată la Săftica. A fost prima confruntare pentru Adrian Mihalcea la Dinamo, cum, de altfel, la fel s-a întâmplat și pentru Dan Alexa, la revenirea în Giulești.

După o primă repriză în care giuleștenii au avut două ocazii prin Drăghiceanu, dinamoviștii au punctat în repriza a doua prin Slavko Perovic. Atacantul sârb a marcat singurul gol al meciului în minutul 59, cu o lovitură de cap, după un corner al ”câinilor”. Printre cei prezenți la Săftica s-au numărat și Cornel Țălnar, care a venit însoțit acolo de reprezentantul român al ibericilor ce vor să preia Dinamo! Astăzi, cel târziu mâine, ar trebui virat jumătate de milion de euro în conturile clubului, ca o garanție că afacerea se poate rezolva.

Dinamo: Straton – Kostrna, M. Popescu, R. Grigore, Sin – I. Șerban, I. Filip – Ahmed Bani, Montini, Sorescu – D. Popa. Antrenor: Adrian Mihalcea. Au mai jucat, după pauză: Piscitelli, Kilyen, Puljic, Borcea, Skovajsa, Al. Răuță, Mrzljak, Mihaiu, Fabbrini, V. Lazăr și Perovic.

magazin piese autoatu.ro-->

Rapid: Popa – Voicu, Iacob, Mallo, Copaci – Lazăr, Djuric – Crețu, Alami, Drăghiceanu – Hlistei. Antrenor: Dan Alexa

Citește și

Ce veste! Un mare festival se va ține și în acest an în RomâniaNo Comments Yet

Comments are closed