--> -->

Dinamo dă peste ”satelitul” FCSB. Decizie a ”câinilor”

Dinamo avea programat pentru finalul săptămânii un meci amical, la Slatina, cu CSM, echipa antrenată de Dan Oprescu revenită în această vară în eșalonul secund. Meciul a fost anulat la cererea dinamoviștilor

”Am fost anunțați de Dinamo că nu va mai onora amicalul. Meciul era programat dimineața pentru a evita căldura care se anunță la finalul săptămânii, și presupunea, pentru ei, sosirea la Slatina în după amiaza zilei de vineri. Poate i-a încurcat și acest aspect”, a precizat Dan Oprescu.

Sâmbătă dimineață, la ora 11:00

Dinamo s-a reorientat și va juca, până la urmă, sâmbătă, cu Unirea Constanța, echipa antrenată de Dacian Nastai care va evolua în noul sezon fotbalistic sub titulatura FCSB 2 Academica Clinceni. Meciul va fi dimineața, la ora 11:00.

FCSB 2 Academica Clinceni va continua activitatea Unirii Constanța, formația susținută de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali. Clubul aflat în insolvență a retrogradat în liga treia, însă a obținut licența pentru a evolua din nou în cel de-al doilea eșalon, unde va prelua locul defunctei Academica Clinceni.

Umilință cu Unirea Slobozia

Dinamo a pierdut primele două amicale din această vară cu Concordia Chiajna (0-1) și cu Unirea Slobozia, scor 0-5.

Formația alb-roșie a aliniat la start o formație din care făceau parte mai mulți jucători cu experiență în Liga 1, printre care Ehmann, Patriche, Roșu sau Lazăr, dar trupa alb-roșie nu a putut ține pasul cu formația gazdă.

După ratarea lui Bordușanu (15), Unirea Slobozia a punctat de două ori până în pauză, prin Ekollo (30) și Golda (44). După pauză, la Dinamo au intrat jucători precum Gabriel Moura, Ahmed Bani, Geani Crețu sau nou venitul Alexandru Chilili, dar jocul echipei nu s-a schimbat.

Formația alb-roșie, condusă de pe bancă de Ionel Augustin, a mai luat 3 goluri, de la Silaghi (52), Rus (69) și Aflana (87) și continuă criza rezultatelor.

Citește și

Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, siluetă de invidiat la 45 de ani: ”E doar începutul”