--> -->

Dinamo dă peste ”câini” sâmbătă seară, cu Astra. Un om de la echipă ofertat azi!

Dinamo are meci restanță cu Astra, sâmbătă seară, de la ora 21:00, în Ștefan cel Mare, partidă care ar fi trebuit să se joace în urmă cu două săptămâni, doar că oaspeții au acuzat un focar de coronavirus la echipă.

”Câinii” vor da, practic, peste cunoscuți. Eugen Neagoe a acceptat astăzi oferta Astrei și-a semnat un contract valabil până în vara anului 2022. Nu a sosit de unul singur la giurgiuveni, l-a adus alături și pe Sebastian Moga, secundul alături de care a lucrat în ”Groapă” la începutul ediției precedente. Iar când ”Geană” a avut probleme de era să moară pe banca de rezervă, timp de trei meciuri și jumătate Moga i-a ținut locul, până când Ionuț Negoiță a renunțat la Neagoe și l-a adus pe Dusan Uhrin.

Astra vrea să dea o lovitură roș-albilor. L-a ofertat pe George Neagu, preparator fizic în Ștefan cel Mare! Care a fost azi la serviciu, la Săftica, la antrenamentele ”câinilor”, însă, neplătit de mai multe luni, ar putea ajunge în cel mai scurt timp la Astra. Jucătorii îl apreciază extrem de mult pe George, care a fost lăudat și pe finalul sezonului trecut, când Gigi Mulțescu, sărbătoritul zilei de azi, îi dăduse mână liberă la pregătirea fizică. Toți dinamoviștii de la echipă spun că românul este foarte priceput în ceea ce face, chiar dacă câștigă de aproape 10 ori mai puțin decât spaniolul Javi Reyes!

Citește și

Aniversare. Detaliu real despre unul dintre salvatorii lui Dinamo, Gigi Mulțescu