Dinamo dă lovitura înainte de derby: superfotbalistul semnează luni! Dar va intra pe teren?!

”Câinii” continuă să facă transferuri în tentativa de a scăpa din retrogradare și în acest sezon. Duminică seară, este derby-ul cu FCSB, pe arena din Ștefan cel Mare.

Dinamo a ajuns la un acord cu închizătorul Jonathan Rodriguez (31 de ani), care vine sub formă de împrumut de la CFR Cluj, fotbalistul ajungând duminică seară în România, din Argentina.

Dan Petrescu l-a trimis în tribune

El va ajunge în Ștefan cel Mare luni, după ce duminică a fost în orașul de pe valea Someșului pentru a-și rezolva cu actele.

Adus de CFR Cluj în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani, Jonathan Rodriguez a început sezonul ca titular incontestabil.

Sub comanda lui Marius Șumudică, a fost piesă de bază a echipei, adunând 18 meciuri în toate competițiile.

După venirea lui Dan Petrescu, la finalul lunii august, Rodriguez a mai prins pe teren doar câteva zeci de minute.

Ce șanse are să joace duminică

Jonathan a fost scos de pe lista pentru campionat a CFR-ului, astfel că a fost plătit de campioană doar pentru a se antrena alături de echipă.

Rămâne de văzut în ce condiție fizică este argentinianul, care nu s-a antrenat deloc cu o echipă în această iarnă, astfel că e greu de crezut că va fi apt să ducă prea multe minute din start. Mai întâi, trebuie să semneze angajamentul cu Dinamo, apoi să refacă timpii pierduți.

Citește și

Simona Halep răpusă, și de căldură, la Australian Open. Mai să se prăbușească pe teren!