Dinamo dă detalii despre două transferuri: ”Ne pot ajuta”

Dinamo a pierdut din nou, cu FCSB, 0-3 în Ștefan cel Mare, dar Flavius Stoican nu și-a pierdut nici acum optimismul.

La conferința de presă a spus că echipa va arăta mai bine, începând de lunea viitoare, de la etapa cu FC Botoșani.

Dinamo are mari probleme ofensive, dar în continuare și în apărare sunt probleme. Cea mai slabă defensivă din Liga 1, al doilea cel mai slab atac din campionat!

Fundaș și atacant

Roș-albii trebuie să ajungă la un numitor comun cu fundașul Baptiste Aloe, care deja e în teste și la antrenamente cu ”câinii”, apoi îl așteaptă în Capitală pe atacantul din Benin, Desire Azankpo, de la Dunkerque, penultima clasată în Ligue 2.

”O să am o discuție cu domnul președinte, din punct de vedere finaciar să vedem ce pretenții are. Este un jucător care ne poate ajuta. Mai avem doi jucători care pot veni în lotul nostru, iar unul trebuie să fie jucător de atac, neapărat. Am fost în discuții cu doi, cu unul a picat.

Când a auzit clubul de care aparține că vrem bani, a vrut să obțină ceva de pe urma noastră, dar noi nu putem plăti sume de transfer, doar gratis”, a spus Stoican în cadrul conferinței de presă.

Care e situația lui Jovanovic

Stoican a trimis în teren un cuplu de fundași centrali format din Ehmann și Patriche, tânărul jucător dinamovist având o evoluție apreciată, el fiind lăudat public de către tehnician.

Pe banca de rezerve s-a aflat și Igor Jovanovic, care era anunțat titular, dar Stoican a anunțat de ce a rămas din nou rezervă neutilizată.

”Jovanovic a venit după o perioadă în care nu s-a antrenat, a avut și vacanță, a făcut totul separat, din discuțiile cu el, mi-a spus că este destul de greu să ajungă la 100%, eu aveam nevoie de jucători care să fie pregătiți fizic.

De aceea am preferat să joc cu Ehmann și Patriche, cu un plus pentru Ehmann, nu a făcut o partidă rea”, a spus Stoican.

Citește și

Bat clopote de nuntă pentru George Simion: ”Șase copii”