Dinamo cu ochii pe Liga 2: altă surpriză

Dinamo se antrenează și joacă finalul play-out-ului, mai având două meciuri, cu Botoșani (deplasare) și cu UTA (acasă), apoi dubla de la baraj, pe 22 și 29 mai.

”Câinii” sunt și cu ochii pe confruntările din play-off-ului Ligii 2, mai ales că lupta a devenit extremă pentru ocupantele podiumului eșalonului secund. Ultima etapă a fost nebună.

Se schimbă de la etapă la etapă

Dinamo se va duela cu formația de pe locul 3 din Liga 2, poziție ocupantă de Hermannstadt înaintea ultimei runde, pe care a preluat-o U Cluj după această etapă!

Formația sibiană a învins cu 3-1 la Chiajna, U Cluj a pierdut incredibil acasă cu Slobozia (scor 1-2, golul victoriei la ultima fază), iar Petrolul s-a împiedicat acasă, scor 0-0, cu CSA Steaua, astăzi.

Petrolul e pe primul loc, cu 58 de puncte, urmată de Hermannstadt, cu 56 de puncte, și de U Cluj, cu 54 de puncte. Mai sunt trei etape. CSA Steaua e pe locul 4, cu 46 de puncte, și speră că va avea drept de promovare, după promisiunile lui Vasile Dîncu, ministrul Apărării, situație în care ar juca barajul cu Chindia.

Care pe care

Pe arena ”Ilie Oană”, fotbal spectaculos s-a jucat doar în prima repriză, când ambele echipe au avut câte o mare ocazie. Petrolul ar fi trebuit să rămână în inferioritate din minutul 21, când Raul Avram a faultat violent în afara careului, decizia ”centralului” fiind să-i dea doar cartonaș galben, considerând că Pîrvulescu trecuse deja în poziția de ultim jucător, iar mingea preluată larg în lateral de Emilian Pacionel nu ar fi dus la o ocazie clară de gol.

Petrolul a încheiat însă meciul în inferioritate numerică, după ce căpitanul Valentin Țicu a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 78, pentru un fault prostesc. Chiar și așa, Steaua nu a presat, a făcut inclusiv schimbări la trecerea timpului, însă putea marca în minutul de extraprelungiri dat de arbitru tocmai pentru tragerile ei de timp!

Citește și

Părintele Necula: ”Nu văd legătura între sfinți și un bostan găurit”