--> -->

Dinamo cu două echipe în această săptămână!

Trei înfrângeri consecutive în Liga 1, zero goluri marcate, șapte încasate! Optimismul suflării roș-albe este din nou extrem de scăzut, în ciuda tentativei de curaj insuflate de Ovidiu Burcă și de conducere.

Zile de foc la Dinamo

Săptămâna propune două jocuri oficiale pentru „haită”: mâine seară, marți, pe Arena Națională, cu FCU Craiova, în Cupa României, apoi, vineri seară, deplasare în SuperLigă la Galați.

Dinamo vrea să abordeze confruntările cu două garnituri diferite, pe cât posibil. Cu una vrea să furnizeze un rezultat pozitiv în Cupă, apoi să se agațe de un rezultat pozitiv cu Oțelul pentru a nu rămâne împotmolită în zona roșie a clasamentului.

Cine va absenta de la Dinamo, cine va primi șanse de afirmare

Două pierderi sunt clare: Homawoo este accidentat, probleme musculare, ratează ambele dueluri, iar Amzăr a ajuns la cota de 4 cartonașe galbene, va fi doar spectator la Galați.

Astfel Moura va fi trecut în stânga, în lipsa unui alt fundaș stânga veritabil. Amzăr era eligibil U21, îl locul lui la malul Dunării probabil va fi titularizat Bani.

„Homawoo va lipsi cel puțin o săptămână, apoi e și situația lui Amzăr. Chiar dacă vom face schimbări, abordăm ambele partide la victorie. Cupa este și ea un obiectiv, apoi e un duel infernal la Galați”, a spus Burcă.

Cum ar putea arăta Dinamo cu FCU Craiova

Dujmovic – D. Irimia, Giafer, R. Grigore, Amzăr – N. Roșu, Larrucea, Iglesias – Bordușanu, Abdallah, Ghezali

Cum ar putea arăta Dinamo la Galați

Golubovic – Lucas, Patriche, Bena – Cr. Costin, N. Roșu, Larrucea, Bani, Moura – Gregorio, Politic

Citește și

FCU Craiova vrea să bage frica în Dinamo: „Echipa de bază”