Dinamo continuă să aducă jucători români sub comanda lui Zeljko Kopic

Dinamo continuă să miște pe piața transferurilor.

Stoper din Italia

Din informațiile GSP.ro, „câinii” au ajuns la un acord cu Răzvan Pașcalău (20 de ani), fundaș central care a evoluat ultima oară pentru Lecce U19.

În ziua în care și-a pierdut cel mai bine cotat jucător, pe Darko Velkovski, trupa lui Zeljko Kopic merge pe aceeași strategie: jucători tineri români, crescuți în străinătate.

După ce i-a adus pe Adrian Caragea și Cătălin Cîrjan, pe listă a intrat și Răzvan Pașcalău, ultima oară la Lecce Primavera.

Ziua și transferul la Dinamo

Conform surselor GSP.ro, tratativele pentru Răzvan Pașcalău, internațional U21, au intrat în linie dreaptă. Conducerea „câinilor” s-a înțeles de principiu cu jucătorul, care este așteptat la București pentru a semna cu trupa lui Zeljko Kopic.

Fundaș central de 20 de ani, Pașcalău a mai evoluat pentru echipa secundă a Universității Cluj, înainte de a ajunge în Italia, la Lecce, acolo unde este coleg cu alt jucător român dorit de Dinamo, Rareș Burnete. De altfel, la Lecce U19 evoluează și alți jucători români, portarii Alexandru Borbei și Edgar Cadar.

Chiar și în acest context, Pașcalău nu a mai evoluat într-un meci oficial de pe 9 martie. A jucat 20 de meciuri în acest sezon pentru Lecce, reușind două goluri. Jucătorul urmează să semneze cu Dinamo, cel mai probabil tot pe mai multe sezoane, minimum 3, așa cum s-a procedat în restul jucătorilor prezentați în această vară.

Și încă o mutare

Răzvan Rotund (18 ani) se antrenează și el cu Dinamo. Și jucătorul lui Șelimbăr este așteptat să semneze cu dinamoviștii după ce își va rezolva un litigiu pe care îl are cu Universitatea Cluj.

Practic, cu Rotund și Pașcalău se închide, momentan, lista cu transferurile unor jucători români. Acum, Dinamo își va concentra strategia pentru jucătorii din străinătate. Inclusv Zeljko Kopic, antrenorul echipei, afirmase recent faptul echipa mai are nevoie de 6-7 întăriri pentru a-și atinge obiectivele.

Citește și

Transapuseana, o frumusețe aparte: „În 30 de minute ești în mijlocul unui peisaj sălbatic”