Dinamo confirmă două mutări, plus negocieri pentru al treilea: ”Merge bine”

Dinamo nu a reușit nici măcar un punct dintr-o altă deplasare a sezonului, numai eșecuri pe linie în acest campionat!

Totuși, după înfrângerea din Trivale și înaintea derby-ului cu FCSB, conducerea clubului a anunțat noi mutări importante în echipă.

Confirmă, practic, ceea ce vă anunțam ieri.

”Ne-am înțeles bine cu CFR Cluj”

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a anunțat faptul că Dinamo este aproape să aducă încă 3 jucători, importanți, care pot produce un mare plus în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

”E vorba de ore până când vom rezolva transferurile a doi jucători de la CFR, Jonathan Rodriguez și Dusan Cellar, împrumut până în vară.

Discutăm tot așa destul de avansat cu Ivanov de la Craiova, ar fi finalul de campanie, am acoperit toate posturile, tot ce era nevoie, acum doar să se integreze și să joace la valoarea lor. Ne-am înțeles bine cu CFR pe tema celor doi și lucrurile merg bine”, a explicat numărul 1 de la Dinamo.

”Nu e corect să te dai lovit”

Vizavi de situația rebelilor Plamen Iliev și Steliano Filip, Zăvăleanu a ținut să lămurească situația.

”Nu s-a schimbat nimic cu Filip și Iliev, după părerea noastră trebuie să îți respecți contractul, dacă ești profesionist, nu este o atitudine corectă, să te dai lovit și să nu joci.

Nu cred că se mai bazează pe ei Stoican, vrea să se bazeze pe jucători care dau 100%, e o problema administrativă cu acești jucători, nu e problema lui Stoican.

A vorbit cu ei, a încercat să îi convingă, nu este corect ce se întâmplă, au fost tratați cu atenție, am încercat să le satisfacem doleanțele, ar trebui să dea către echipă în aceeași măsură.

Șantajul asta sentimental cu mine nu funcționează, trebuie să își facă datoria, vor suporta consecințele”, a declarat Zăvăleanu la LookSport.

Citește și

Vasile Dîncu, vești care dau în cap Guvernului: neîncrederea în vaccin a crescut la peste 50%