Dinamo – CFR Cluj, o singură remiză pentru „câini” în ultimele 10 meciuri directe!

Dinamo este la retrogradare în clasament, iar duminică are meci direct cu CFR Cluj, de la ora 21:30.

Suporterii sunt supărați

Aceasta fiindcă tot au acuzat suporterii că nu sunt programate meciurile ”câinilor” sâmbăta sau duminică, Dinamo a fost programată duminică, târziu, se termină partida aproape de miezul nopții, cu tot cu prelungiri.

Suporterii sunt furioși că retrăiesc momentele negre din ultimele sezoane petrecute în Liga 1, și-au pierdut răbdarea și contestă calitățile tehnice ale lui Ovidiu Burcă (43 de ani).

Acționarii se întrec în a emite mesaje publice de susținere ale antrenorului, iar jucătorii nu fac încă nimic concret să schimbe percepția negativă asupra formației.

Cifre care dau fiori

Duminică seară este un meci extrem de dificil cu CFR Cluj, de la 21:30, o formație care trage la titlu și care a furnizat multe coșmaruri „câinilor”.

– Dinamo a obținut doar o remiză, albă, în ultimele cinci confruntări directe, în rest 4 înfrângeri, consecutive. Golaveraj 1-10!

– Dinamo a obținut doar un punct, după acea remiză, din noiembrie 2019, în ultimele 10 meciuri directe!

– Ultimul succes al „câinilor” datează din 6 mai 2017, 3-0 în Gruia, când formația antrenată de Cosmin Contra visa la titlu. Au trecut 11 confruntări directe de atunci.

Citește și

Mircea Badea, după ce Guvernul a anunțat că vrea să elimine banii cash: ”Vor să controleze populația”