Dinamo caută fundaș stânga, deși a avut unul în cantonament: ”Mă mir, că taică-su era dinamovist”

Ovidiu Burcă a declarat în mai multe rânduri că mai caută să aducă un singur jucător, dacă se va putea, pentru a întări lotul, este vorba de un fundaș stânga. Pentru a avea dublură pe post, acolo unde acum este doar Ionuț Amzăr.

Ocazional, a mai jucat Gabriel Moura în stânga, în locul proaspătului internațional U21.

Dinamo a fost foarte aproape să-l aducă în această vară pe Kevin Ciubotaru, fundaș stânga, tânărul care a semnat în cele din urmă cu Hermannstadt.

„Câinii” s-au aflat pentru o bună perioadă de timp în tratative cu fotbalistul, care a ajuns în curtea unei alte formații din Superliga. Marius Măldărășanu, tehnicianul lui Hermannstadt, echipa care l-a adus pe Ciubotaru, a oferit noi detalii despre negocieri.

”Știu că tatăl lui l-a îndrumat către Dinamo”

Conform antrenorului, tatăl fotbalistului ar fi dinamovist și chiar i-ar fi transmis acestuia să semneze cu Dinamo, însă tratativele s-au blocat pe ultima sută de metri, iar fundașul i-a ales pe sibieni.

„Din câte știu, tatăl lui ar fi dinamovist și l-a îndrumat spre Dinamo. Acolo au întârziat lucrurile, dar asta nu ne privește pe noi.

Nouă ne-a fost propus și ne-am interesat despre el, dar decizia să vină la noi a fost a lui. Este un copil talentat și în viitorul apropiat îl vom arunca și pe el în luptă. Are unele lucruri de pus la punct din punct din vedere tactic”, a spus Marius Măldărășanu, conform Sport.ro.

Dinamoviștii: „I-am rugat”

Kevin a jucat ultima dată la ”tineretul” lui Glasgow Rangers. Jucătorul de 19 ani a trecut și probele medicale, a fost testat de către Ovidiu Burcă, însă, în cele din urmă, a acuzat faptul că nu i s-a oferit un contract de către bucureșteni, astfel că a fost reorientate către Sibiu.

Oficialii lui Dinamo au oferit un punct de vedere după ce jucătorul a plecat la Hermannstadt.

„Am primit ultimele rezultate ale investigațiilor medicale vineri dimineața. I-am rugat pe reprezentanții jucătorului să ne pună în legătură cu Rangers, pentru a nu fi nevoiți să plătim compensația de formare, care s-ar fi ridicat la câteva zeci de mii de euro.

Abia ieri, 26 iulie, am primit acordul de la Rangers, prin care aceștia acceptau un procent dintr-un viitor transfer, în locul compensației de formare. Clubul avea contractul pregătit pentru Kevin încă de la mijlocul săptămânii trecute”, a precizat administratorul special Vlad Iacob, pentru GSP.

Citește și

Cum plănuia Miruna Pascu să-și scape fiul de închisoare: ”O să pleci vreun an de zile din România”