Dinamo caută bulgari: un jucător cu 47 de selecții la națională!

Dinamo s-a întors la București, după zece zile de antrenamente în Antalya. Șefii clubului încearcă să aducă noi jucători.

Până acum, a venit doar stoperul nord-macedonean Darko Velkovski. Care deja a evoluat în finalul amicalului cu Charleroi (2-6).

Două noi ținte: ambii din Bulgaria

Conform Prosport, o posibilă țintă este Georgi Milanov, mijlocaș central, un fotbalist cu multă experiență, 47 de selecții la naționala bulgară. El are și câteva echipe interesante în palmares: ȚSKA Moscova, Grasshoppers, campion în Rusia, în Bulgaria și câștigător al Cupei Ungariei în tricoul lui Fehervar.

Problema este că nu a mai evoluat din vară, la fel ca Velkovski, are nevoie de timp ca să se pună la punct cu pregătirea fizică. Ultima dată a jucat pentru Al-Dhafra, trei assist-uri în 15 meciuri.

Pe cine ar mai fi pus ochii Kopic

Conform sursei citate, Zeljko Kopic s-ar fi interesat de condițiile lui Borislav Tsonev (28 de ani), mijlocaș ofensiv și extremă stânga.

A jucat meciuri pentru Levski, Beroe, Inter Zapesic și Dalian Shide. Cifrele insa sunt bune pentru un mijlocas ofensiv, 17 goluri si 9 assisturi in 72 de partide pentru Levski, 14 goluri si 21 de assisturi pentru Beroe in 73 de partide.

Cinci selecții a bifat Tsonev la prima reprezentativă a Bulgariei, fiind selecționat prima dată în 2021.

Citește și

Orașul din România care este în Top 10 în privința calității vieții – Zurich este pe primul loc