Dinamo caută atacanți, dar ar putea semna zilele viitoare cu un portar!

Conform informațiilor GSP.ro, „câinilor” le-a fost propus un portar cunoscut la nivelul Ligii 1, este vorba de Eduard Pap, 29 de ani, care ar avea posibilitatea să revină în campionatul intern.

Din liga a doua maghiară

După ce s-a despărțit vara trecută de FC Botoșani, Pap a ales să semneze cu Gyor, care-și propusese să promoveze în actuala ediție. Ungurii sunt pe locul 2, în lupta pentru obiectiv.

Totuși, Edi Pap se poate întoarce în România și ar deveni astfel adversarul Botoșaniului în lupta pentru evitarea retrogradării. Tocmai el, care a fost căpitanul moldovenilor!

Nouă meciuri a adunat Pap pentru Gyor în actuala ediție, a încasat 10 goluri.

Golubovic e de neatins, practic, în acest moment!

Pap a fost propus „câinilor”, Dinamo trebuie să decidă acum dacă face afacerea.

Va fi o concurență acerbă între buturi dacă roș-albii vor accesa acest transfer. Adnan Golubovic, 28 de ani, este favoritul postului, practic, e greu de scos din poartă acum.

Tocmai de aceea Dinamo a decis să renunțe la Filip Dujmovic, 24 de ani, bosniacul care a contribuit la promovare. Ultimul este în discuții să rezilieze actele cu bucureștenii.

În acest moment, opțiunea secundă din „haită” este Răzvan Began, 27 de ani, goal-keeper-ul care a evoluat foarte bine în primul amical din 2024, 1-1 cu Genclerbirligi.

Citește și

Soția româncă a lui Piero Ferrari: rochie de pe AliExpress și pantofi Zara