Dinamo caută antrenor. Unul a vrut prea mulți bani, altul și-a dat cuvântul medieșenilor

Doi antrenori au refuzat deja ofertele ”câinilor”, rămași fără principal după ce s-a întrerupt colaborarea cu Dario Bonetti. Roș-albii ar dori să rezolve situația tehnicianului în această săptămână, chiar dacă șefii grupării au decis ca Sorin Colceag să fie interimar și pe bancă la meciul de duminică, împotriva Botoșaniului.

Cristiano Bergodi a fost pe lista ”câinilor”, mai ales că exista și asentimentul lui Nicolae Badea, fostul conducător al clubului sprijinind proiectul actual al roș-albilor. Iuliu Mureșan a dialogat cu italianul, doar că părțile nu au ajuns la un consens din cauza banilor. Mai exact, Bergodi a solicitat un salariu mult prea mare pentru posibilitățile actuale ale bucureștenilor.

Un al doilea antrenor ce a spus ”nu” dinamoviștilor este Ilie Poenaru, care s-a despărțit de ultima clasată Academica Clinceni. Poenaru a fost chestionat și de Iuliu Mureșan să preia formația din Ștefan cel Mare, doar că Poenaru inițiase deja tratativele cu Gaz Metan Mediaș! Poenaru a transmis că-și respectă cuvântul dat ardelenilor, care l-au contactat primii, el dorind azi să oficializeze noua relație.

Citește și

Simona Halep în ziua căsătoriei: ”Dă șansa fiecărei zile”. Stere Halep a infirmat prezența lui Klaus Iohannis la nuntă