--> -->

Dinamo, blocată de greva magistraților: o nouă piedică în calea ”câinilor”

Dinamo nu are parte de liniște în nicio zi a săptămânii!

Pregătindu-se în paralel de sezonul competițional și de posibilitatea de a promova un nou sistem de finanțare, crowdfunding, Dinamo primește o adevărată lovitură de ciocan în perspectiva implementării noului plan de reorganizare modificat.

Luni, Tribunalul București a dispus amânarea pentru vineri, 23 iunie, ora 10:00, a speței grupării din Ștefan cel Mare, dar termenul ar putea fi amânat din nou! Motivul?

De ce sunt nemulțumiți magistrații

Conform Profit.ro, cei peste 200 de judecători ai Curții de Apel București (CAB), cea mai mare din țară, au decis în Adunarea Generală de astăzi, cu unanimitate de voturi, încetarea activității tuturor secțiilor, începând de miercuri, 21 iunie.

Cu excepția câtorva tipuri de cazuri urgente, mult mai puține decât urgențele care ar fi continuat să fie judecate în vacanță, ca formă de protest față de proiectul reformei pensiilor de serviciu, care va modifica statutul magistraților. Apoi, de la 1 iulie, urmează vacanța magistraților, indiferent de grevă.

Conform Digi24, judecători și procurori din întreaga țară, inclusiv Curtea de Apel București și DNA, anunță că de mâine își suspendă activitatea și încep unul dintre cele mai mari proteste din ultimii ani. Astfel, se vor bloca mare parte din procese și anchete. Magistrații sunt nemulțumiți de modificările la legislația pensiilor speciale.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo: „Nu știm nimic”

Roș-albii nu au fost informați încă oficial vizavi de speța lor, stau ca pe ghimpi în așteptarea unei decizii ferme. Se gândesc că va fi afectată și situația grupării.

„Nu știm nimic, încă, nu putem să estimăm ceva”, a reacționat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, pentru GSP.

Clubul dinamovist funcționează în prezent în baza unui plan de reorganizare, fiind în insolvență din vara 2021, dar a fost elaborat un alt plan de reorganizare modificat, care ar urma să recurgă la un „hair-cut”, astfel încât din cele aproape 8 milioane de euro datorii să rămână aproximativ 2,4 milioane de euro.

”Am deplină încredere că, foarte curând, vom avea o decizie foarte necesară și corectă pentru Dinamo. Aceasta este așteptarea noastră firească. Vineri e foarte aproape”, a declarat și Andrei Nicolescu, marți dimineață, înaintea deciziei judecătorilor Curții de Apel.

Citește și

Asta e ultima: amenzi date de radare mobile pentru șoferii care nu plătesc parcarea în București