--> -->

Dinamo bate pasul pe loc. UTA în mercato, Rednic vrea doi foști jucători ai ”câinilor”

Dinamo și UTA au fost cele două formații învingătoare la barajele pentru Liga 1, după victoriile cu FC Argeș, respectiv Gloria Buzău.

Dacă bucureștenii întârzie să demareze mercato, fiindcă are interzis la transferuri și nu se știe când va fi revocată decizia internațională, cei de la UTA au început reconstrucția formației lui Mircea Rednic.

Nume importante pentru Liga 1

Mircea Rednic a început reconstrucția la UTA. A pus pe liber 10 jucători, iar acum caută înlocuitori cu nume în fotbalul românesc.

Cel mai aproape de gruparea arădeană este în acest moment atacantul Adrian Petre (25 de ani), liber de contract din luna februarie. Arădean la origini, el a mai îmbrăcat tricoul celor de la UTA, ultima dată în 2021.

„Îl dorim, am discutat, trebuie să vrea și jucătorul. Noi îi intindem o mână, pentru el poate fi ultima șansă, pentru că a avut perioade în care a evoluat mai puțin”, a spus Mircea Rednic despre interesul pentru Adi Petre.

Transferuri tari cerute de Mircea Rednic la UTA

Rednic a afirmat că la reunirea arădenilor din 18 iunie vrea să aibă lotul format în proporție de 80% pentru noul sezon. Din acest motiv, antrenorul vrea să se miște rapid.

Fundașul central Alexandru Pașcanu (24 de ani), în prezent la Ponferradina, în liga secundă spaniolă, și mijlocașul central Vlad Dragomir (24 de ani), acum la Pafos, în Cipru, sunt doriți la Arad. Cei doi, la fel ca Adi Petre, au fost oameni de bază în naționala U21 semifinalistă la Europeanul din 2019.

Doi foști dinamoviști

Rednic vrea să întărească și defensiva cu doi foști elevi, potrivit Sport Arad. Fundașul dreapta Damien Dussaut (28 de ani) și fundașul central Cătălin Carp (29 de ani) sunt numele vehiculate.

Carp, în prezent la UFA, în Rusia, a colaborat cu Rednic în ultimul mandat la Dinamo. Dussaut, elevul lui Rednic tot la Dinamo, este liber de contract după despărțirea de Rapid.

Citește și

Becali i-a luat jucătorul lui Rotaru: lovitura verii? „N-are de ce să fie supărat”