Dinamo bagă Gaz! Prima victorie din mandatul lui Contra

Dinamo a mers la Mediaș cu gândul la prima victorie a sezonului, în meciul cu echipa unui antrenor iubit de fanii roș-albi, Dușan Uhrin jr. Contra i-a scos din echipă pe Fabbrini și Bani și i-a trimis pe teren pe Camara și Borcea, pentru a avea o posesie mai bună.

Și așa a și început meciul, cu mingea plimbată de fotbaliștii lui Dinamo. Prima ocazie a venit abia după un sfert de oră. Sorescu a șutat de pe dreapta, dar în plasa laterală. Primul șut pe poartă a fost trecut în dreptul gazdelor, după o lovitură liberă care nu i-a dat nicio emoție debutantului Mejias. Dincolo, Nemec a băgat mingea în plasă, dar dintr-o poziție de ofsaid văzută de tușierul de la tribuna oficială.

Butean a tras ca din tun din careul mare al lui Dinamo, punându-l la încercare pe Mejias, care a respins cu pumnii. Până la pauză nu s-au mai întâmplat prea multe, așa că la vestiare s-a intrat cu 0-0.

Dinamo a revenit mai decisă pe teren în partea a doua. La prima fază a părții secunde, Camara i-a pasat lui Gonzalez, care a tras tare în diagonală și nu i-a mai lăsat nicio șansă lui Buzbuchi. Uhrin junior a mutat repede și i-a introdus pe teren pe Cardoso și Sanoh. Acesta din urmă a fost aproape de 1-1, la un șut care a nimerit bara. Dinamo s-a desprins la 2-0 după o fază ciudată. Borja Valle a scăpat singur cu Buzbuchi, portarul a respins până la Camara, care a fost faultat în careu de Droppa. Sorescu a bătut slab, goalkeeper-ul gazdelor a respins, dar timișoreanul a urmărit mingea și a catapultat-o sub transversală.

Dinamo a încheiat în forță meciul. Camara a prins un șut perfect, la colțul lung, după o pasă a lui Fabbrini, și a făcut 3-0. Gaz Metan a reușit golul de onoare (1-3) prin Cardoso, în minutul 89. După acest joc, trupa lui Contra a adunat 5 puncte și a urcat pe locul 8, înaintea celor de la Hermannstadt. Gaz Metan are 6 puncte și e pe 6. Etapa viitoare, Dinamo va înfrunta o altă formație alb-roșie. La București va veni nou-promovata UTA. Gaz Metan se va deplasa la Clinceni.

Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Baco, Larie, Trif – Droppa (82 Matias), R. Deaconu – R. Romeo (59 Sanoh), Ciocan (82 Velisar), Jica (4 Chamed) – T. Smola (59 Cardoso).

Dinamo: Mejias – A. Gonzales, Puljic, R. Grigore, I. Lopez – J. Camara (87 Ahmed Bani), Răuță (90+2 I. Șerban), J. Gol, Sorescu (79 Fabbrini) – Nemec (90+2 Măgureanu), Borcea (46 Borja Valle)

Citește și

Părinții elevilor iau atitudine. Au trimis o serie de cereri către Guvern

No Comments Yet

Comments are closed