Dinamo, avertizată: ”Tot retrogradează”

Dinamo încă ocupă penultimul loc în clasament, chiar și după cele 4 puncte obținute în ultimele două runde, 0-0 cu UTA și 4-0 cu Gaz Metan.

Este o premieră, totuși, în actuala ediție, ca echipa roș-albă să bifeze două etape la rând fără eșec și fără să ia gol.

De fapt, sunt singurele partide în care ”câinii” nu au încasat vreun gol.

Trei meciuri de foc

Dinamoviștii sunt puțin mai optimiști înaintea derby-ului cu Rapid, de sâmbăta viitoare, pe Național Arena. Oricum, ultimele trei runde din sezonul regulat sunt extrem de grele.

Sâmbătă, pe terenul Rapidului, apoi meci acasă cu Sepsi, după care deplasare în Gruia, cu CFR Cluj.

Momentan, sunt 6 puncte distanță de Gaz Metan, dar miercuri, după ce medieșenii au toate șansele să mai piardă fix atâtea puncte, Dinamo și Gaz Metan ar putea fi la egalitate!

În ciuda succesului categoric obținut vineri în Ștefan cel Mare, Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, continuă să nu creadă în șansele de a se salva ale ”câinilor”. Ca mulți alți specialiști, care nu cred în Dinamo! Sau care continuă să critice.

”Transferă din tramvaie, din trenuri”

”Dinamo văd că transferă din trenuri, din tramvaie! Eu îl apreciez pe Mureșan, unii îl înjură, dar încearcă și el până încheagă o echipă. De retrogradat, tot retrogradează.

Dacă se duc Mediaș și Clinceni, atunci sunt foarte deștepți cei de la Dinamo fiindcă își fac echipă de baraj. Scapă anul ăsta, dar problema e ce fac la anul”, a declarat Dragomir la ProSport Live.

”Stoican e tânăr, are viitorul în față, nu-l critic fiindcă el a avut curajul să vină la o echipă inexistentă ca valoare. Dacă scapă Dinamo, atunci e de apreciat… Mediașul e mort…

Apoi, mă mir, că la Clinceni e un primar valoros, au o bază bine pusă la punct, ar fi trebuit să aibă rezultate mai bune”, a comentat Dumitru Dragomir.

Citește și

Claudiu Târziu către George Simion: ”Jignit”