--> -->

Dinamo așteaptă transferul lui: ”Avansat”

Dinamo a terminat la egalitate meciul cu Rapid de pe Arena Națională, scor 1-1, însă prețul a fost destul de mare pentru Flavius Stoican și jucătorii săi.

Atât în perspectiva sezonului regulat, din care mai sunt două etape, cu Sepsi acasă și cu CFR Cluj în deplasare, cât și în perspectiva play-out-ului.

Ce zice Stoican: trei, out

Ivanovski, Răuță și Matei au avut probleme medicale și au ieșit accidentați, mai mult ca sigur că nu sunt luați în calcule pentru etapa de marți, cu Sepsi.

Macedoneanul a avut probleme la gambă, ceilalți doi au acuzat probleme musculare, respectiv la inghinali.

”O să am o discuție cu doctorul, asta este îngândurarea mea, la mai puțin de 72 de ore ne așteaptă o altă partida. Rămâne de văzut cine va fi apt, rămâne să fiu atent.

Meciuri complicate, grele, se întâmplă, pun suflet, sunt frâne pe teren, dueluri. Mă bucură într-un fel că nu se dau la o parte de la duel, chiar cu riscul accidentărilor”, a spus Flavius Stoican în cadrul conferinței de presă.

Enigmă cu Azankpo

Desire Azankpo a debutat în tricoul lui Dinamo în partida cu Botoșani din deplasare, dar de atunci a plecat în Franța, pentru tratament, dar încă nu a sosit înapoi la București.

Stoican și dinamoviștii îl așteaptă, antrenorul ”câinilor” sperând ca miercuri să fie declarat și Christian Irobio liber de contract de CNSL a FRF.

”Desire Azankpo după Botoșani a simțit dureri la spate, ceva pe nervul sciatic, încă este sub tratament. Eu vreau să fie alături de noi, rămâne de văzut când, medicul din Franța nu a putut să ne dea un răspuns concret. În funcție de evoluția lui, diferă de la organism la organism”, a mai spus Flavius Stoican.

”Sunt discuții avansate, între conducători și Irobiso, rămâne de văzut când va fi în regulă, îl aștept cu drag la antrenamente”, a comentat Flavius.

Citește și

Băsescu: ”Rusia un stat terorist!”