--> -->

Dinamo așteaptă marele anunț: bilete multe

Dinamoviștii așteaptă astăzi un anunț important, cum că Dorin Șerdean a decis să cedeze pachetul majoritar de acțiuni, mai ales după anunțul lui Dorin Iacob de joi seară.

Dorin Iacob este tatăl administratorului special Vlad Iacob și este implicat în tranzacționarea acțiunilor, multimilionarul Mohammad Murad fiind interesat să le achiziționeze.

Joi seară, în cadrul emisiunii de la RadioDinamo, Iacob senior i-a invitat pe fanii ”câinilor” să fie optimiști, asigurându-i că le va prezenta vești bune foarte curând.

Bilete puține

A crescut presiunea, momentan, sunt tratative. În realitate, Dinamo caută să învingă Unirea Dej, sâmbătă dimineață, mai ales că dă peste un adversar incomod, care a adunat deja 6 puncte în primele trei runde. Momentan, s-au vândut foarte puține bilete pentru etapa cu ardelenii, efect al înfrângerilor cu Oțelul Galați (1-3) și Viitorul Pandurii (0-2).

În jur de 300 de bilete vândute până acum! În condițiile în care s-au achiziționat, până acum, aproximativ 400 de abonamente, foarte puține după primele 48 de ore de la punerea în vânzare acum aproape o lună.

Bilete la Dinamo 1948 vs Unirea Dej

”Biletele pentru următorul meci în fața propriilor suporteri, Dinamo 1948 vs Unirea Dej în Liga 2, au fost puse în vânzare prin platforma partenerului oficial de ticketing al clubului, Bilete.ro.

Dinamo 1948 vs Unirea Dej se joacă sâmbătă, la ora 11:30, pe Arena Clinceni.

Casele de bilete vor fi deschise vineri la Stadionul Dinamo (16:00 – 20:00) și sâmbătă, în ziua meciului, la Arena Clinceni (09:00 – 11:30).

Biletele costă 15 lei (peluzele) și 40 de lei (tribuna 0)”, au transmis oficialii clubului.

Citește și

A căzut transferul de 6 milioane de euro la FCSB: ”Urma să vorbim”. Câți bani vin de la UEFA