--> -->

Dinamo are soluție U21! Pe cine a pierdut Ovidiu Burcă

Dinamo joacă duminică seară, de la ora 21:30, contra celor de la CFR Cluj pe Arena Națională.

Un meci de o importanță maximă mai ales pentru ”câini”, care au adunat patru eșecuri consecutive, fără niciun gol marcat!

E cea mai bună variantă U21

Ovidiu Burcă se poate baza pe Ionuț Amzăr, fundaș stânga, care revine după suspendarea cu Oțelul, din cauza cumului de cartonașe galbene. Astfel, va avea o soluție viabilă Under 21, în condițiile accidentării lui Ahmed Bani, care nu se știe dacă va fi pentru partida cu ardelenii.

Totuși, folosirea lui Ioan Borcea în linia mediană nu a adus niciun plus, cum și Alexandru Irimia folosit pe final de meci s-a încadrat în același tipar.

Politic out, alți accidentați

În schimb, Dinamo va avea un alt fotbalist suspendat, o pierdere mai mare, Dennis Politic, suspendat pentru cumul de cartonașe. Va fi un minus, întrucât extrema formată în fotbalul englez era una dintre ”armele” ofensive ale lui Ovidiu Burcă.

La capitolul accidentări sunt, în continuare, Ilic și Homawoo. În ceea ce-l privește pe Bani, tânărul fotbalist este incert. Sunt semnale și că Bena a suferit din punct de vedere medical după partida de la Galați.

Mâine, pe 5 octombrie, echipa va merge in corpore la Brănești, pentru a-și arăta respectul pentru Cătălin Hîldan. Se împlinesc 23 de ani de la moartea ”Unicului Căpitan”…

Citește și

Cum se poartă colegii la școală cu fetița adoptată de Paula Seling: ”E realitatea”