Dinamo are și primă! Nicolescu: ”Orice rezultat poate fi acceptat”

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a prefațat meciul cu FCSB de duminică seară, de la Arena Națională, de la ora 20:30.

Oficialul „câinilor” ar accepta și o înfrângere venită pe fondul unui joc bun!

Andrei Nicolescu: „Dacă nu vom face tot ce depinde de noi, nu poate fi acceptată înfrângerea”

Dinamo e penultima în SuperLiga înainte de derby-ul cu FCSB, liderul campionatului. Însă, Nicolescu susține că nu se teme de derby-ul de pe Arena Națională și le-a pregătit o primă jucătorilor în cazul unui succes.

„Nu e în natura noastră să ne fie teamă. Elementul care poate face diferența e luciditatea. Atât timp am arăta că ne luptăm, că tratăm meciul corect, orice rezultat poate fi acceptat. Dacă nu vom face tot ce depinde de noi, înfrângerea nu poate fi acceptată.

”Prima specială e pregătită”

Noi nu ne-am propus un număr de puncte, ne-am propus un joc are să arate din ce în ce mai bine. Noi oricum suntem în criză. Un joc bun ar fi un pas spre normalitatea clubului Dinamo. Noi ne facem calcule pe ce exprimăm noi în teren, nu pe puncte”, a declarat Andrei Nicolescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

”Prima specială e pregătită, dar evităm să discutăm despre asta, că nu a ieșit bine în ultimele meciuri când am promis”, a mai zis oficialul ”câinilor”.

Citește și

Marcel Ciolacu despre o eventuală candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale: ”Ciorbă reîncălzită”