Dinamo are o propunere foarte bună: atacant veritabil ce-a câștigat 5 trofee în România!

Dinamo caută atacanți. Bine, orice jucător ar fi binevenit la echipă, în condițiile în care a sosit doar un jucător, stoperul nord-macedonean Velkovski, care ar putea juca în premieră în meciul de vineri cu Charleroi, partidă ce va începe la ora 14:00.

„Câinii” sunt interesați de jucători pe mai multe posturi, inclusiv portar, Eduard Pap, 29 de ani, jucătorul maghiarilor de la Gyor.

Dinamo trebuie să se miște rapid

Roș-albii ar putea da o mare lovitură în mercato dacă vor reuși să se înțeleagă cu Alexandru Tudorie, 27 de ani, atacant care va rezilia angajamentul cu saudiții de la Al-Adalah, din liga secundă. Conform informațiilor GSP, vârful a fost propus de diverși intermediari bucureștenilor.

Trei goluri și un assist a adunat atacantul pentru saudiți în 11 meciuri.

Totuși, la fel cum se procedează în astfel de situații, așa cum a fost recomandat „câinilor”, Tudorie a mai fost propus și altor cluburi din Liga 1 și din străinătate. „Acum, în funcție de cine se mișcă mai repede și cu talent”, au transmis sursele GSP.

Alexandru Tudorie a ajutat FCSB să câștige ultimul titlu de campioană

Alexandru Tudorie și-a făcut un nume în Liga 1. Are trofee cu trei echipe diferite, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi.

Gălățeanul a început fotbalul la Oțelul, apoi Gigi Becali l-a transferat pentru 250.000 de euro în vara 2015, după ce dunărenii au retrogradat și au ajutat FCSB să cucerească ultimul titlu din istoria grupării.

În acel meci de pomină cu ASA Târgu Mureș, când Oțelul i-a învins pe ardeleni, scor 2-1. Atunci, Tudorie a egalat la 1, după ce mureșenii au condus la pauză.

După FCSB a urmat FC Voluntari. Acolo, Alex a fost eficient, a jucat bine, iar ilfovenii au încasat 400.000 de euro din vânzarea lui în Rusia la Arsenal Tula. După ce a jucat la ruși, Tudorie s-a întors în țară, la Universitatea Craiova, apoi Sepsi, pentru ca în vara trecută să meargă în Arabia Saudită.

Citește și

Andreea Ibacka a încercat să dea cu mașina peste Cabral! Motivul care a ”împins-o” la acest gest