Dinamo are o piesă rară: ”Următorul Rudiger”

Dinamovistul Quentin Bena a apărut cu un look nou la amicalul din week-end cu Petrolul, 1-1.

Mijlocașul de 24 de ani, care poate evolua și în apărare, s-a tuns foarte scurt, prilej pentru dinamoviști să comentez pe rețelele de socializare.

Cine a lansat ideea

”Wow, ce schimbare de la ultimul meci, mai să nu știu cine e”, ”Chiar nu l-am recunoscut, am crezut că e un transfer nou” sau „Seamănă leit cu Kevin Prince Boateng”, au reacționat fanii.

Directorul de marketing al ”câinilor”, Dan Giuraniuc, a postat pe rețelele de socializare o poză alături de francez și a scris ”Următorul Rudiger”, făcând o referire că, după ce și-a schimbat look-ul, dinamovistul aduce cu starul lui Real Madrid.

Final încins, au intervenit stewarzii

Dinamo (locul 4 în play-off Liga 2) a remizat cu Petrolul (locul 2 în play-out Liga 1), scor final 1-1. Partida s-a jucat fără spectatori, în cantonamentul roș-albilor de la Săftica.

Scorul a fost deschis de „câini” în minutul 31, prin fundașul stânga Alin Șerban, care a trimis un șut sub bară, fără șansă pentru portarul advers, după o fază la care a contribuit și Iulian Roșu.

Jefferson a egalat după pauză, în minutul 54. Centrare Budescu din corner, iar mijlocașul brazilian a reluat cu capul din mijlocul careului.

Tabela nu s-a mai modificat până la final, dar meciul s-a terminat cu un conflict aplanat de stewarzi, după o intervenție a lui Meijers la Pop.

Citește și

Câți români s-au uitat la debutul ”tricolorilor” în preliminariile Euro 2024