--> -->

Dinamo are încredere într-un golgeter din curtea proprie

Dinamo se reuneşte pe data de 20 iunie sub comanda lui Gheorghe Mihali pentru a pregăti primul sezon din istorie în eşalonul secund.

“Câinii” îşi creionează lotul în aceste zile, multe piese grele părăsind echipa după retrogradare.

”Dayro” a ucis FCSB

Din informaţiile Fanatik, prima mutare a celor de la Dinamo este promovarea la prima echipă a atacantului Daniel Dinu, de la echipa U-19 a “câinilor”. Cel poreclit “Dayro” este unul dintre atacanţii de perspectivă ai echipei.

Atacantul în vârstă de 18 ani a avut o prestaţie de excepţie în luna aprilie într-un meci cu FCSB. Dinamo a fost condusă cu 0-1 la pauză, însă în repriza secundă Daniel Dinu a marcat cinci goluri în poarta rivalei, “câinii” reuşind să se impună cu 5-2.

Alături de Dinamo U-19, Dinu şi Mihali au ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor. Acum, misiunea lor este una şi mai dificilă. Atacantul în vârstă de 18 ani va fi aruncat în luptă în liga secundă, în lupta pentru promovare.

“Să nu și-o ia în cap”

Gheorghe Mihali a vorbit după victoria împotriva celor de la FCSB şi l-a avertizat pe Daniel Dinu că nu trebuie să şi-o ia în cap:

“Vă rog frumos să nu mi-l scoateți prea mult în față, pentru mai are mult de muncit. Să nu și-o ia în cap. Trebuie să muncească foarte mult și să fie foarte atent la alimentație. Totodată, trebuie să fie constant.

El a mai avut și meciuri care nu au fost la fel de reușite. Dar, oricum, este un fotbalist care are foarte mari calități. A mai dat și scăriță la poartă, dar a scos-o portarul de la FCSB de pe linia porții.

Putea să dea șase goluri. Era foarte urât să pierdem calificarea în ultima etapă. Jucătorii tineri nu sunt tot timpul constanți.”, a spus Gheorghe Mihali la vremea respectivă.

Având în vedere situaţia dificilă în care se află Dinamo, despre transferuri de jucători importanţi nu poate fi vorba. Lotul va fi completat cu jucători de la echipa a doua, plus alţi patru sau cinci juniori de la U-19, care au ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor.

Citește și

Benzina și motorina, plafonare de preț la 6,5 lei! Solicitarea oficială