Dinamo are gazon de top!

Gazonul de pe „Arcul de Triumf” se prezintă în condiții bune înainte de ultimele meciuri ale lui Dinamo pe acest stadion în 2023. ”Câinii” vor juca acolo ultimele partide din Liga 1 și Cupa României.

În ultima perioadă s-a lucrat intens la refacerea terenului, care ajunsese într-o stare groaznică.

Cu cine va mai juca Dinamo la ”Arcul de Triumf”

Dinamo mai are 3 meciuri de jucat pe teren propriu în 2023, cu Oțelul în Cupa României și U Cluj și FC Voluntari în campionat. Toate vor avea loc pe „Arcul de Triumf”, după ce precedenta partidă acasă a „câinilor”, 0-1 cu FCSB, a fost găzduită de Arena Națională.

„Pentru a fi pregătit de evenimentele sportive ale lunii decembrie, gazonul de pe stadionul din Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf, este îngrijit chiar și noaptea”, a fost mesajul publicat de administratorii Complexului „Arcul de Triumf” pe Facebook, zilele trecute când lucrările erau în toi.

Cei de la GSP au inspectat „noul” gazon de pe stadionul care va redevine casa lui Dinamo. Acesta arată bine, pregătit de ultimele partide din acest an.

Condiții de top

Pentru ca suprafața de joc să fie la parametri optimi, aceasta a fost întreținută chiar și pe timp de noapte.

Anumite zone ale gazonului au fost tratate cu ajutorul unor instalații mobile de iluminat. Acestea asigură spectrul ideal de lumină necesar pentru întreținerea ierbii atunci când lumina naturală este limitată.

Rămâne de văzut cât de bine va rezista gazonul, având în vedere că sunt meciuri constant pe el. România – Croația la fotbal feminin (5 decembrie), Dinamo – Oțelul (7 decembrie) și Dinamo – U Cluj (11 decembrie).

Citește și

Dorian Popa promite că nu se mai droghează: ”Să mă ardă de cinci ori mai tare decât până acum”