--> -->

Dinamo are concurență pentru Tomozei: ”Mai am patru oferte doar din Liga 1, plus a doua”

Dinamo îl are în vizor pe fundașul central și dreapta Marius Tomozei, fotbalist care până acum nu a impresionat cu prea multe, până să se scrie că este în atenția ”câinilor”. Oricum jucătorul este indecis dacă să semneze sau nu cu bucureștenii.

Pe lângă formația alb-roșie, și CS Mioveni s-a arătat interesată de serviciile lui Tomozei, așa cum vă informam deunăzi. În acest sezon, fundașul a bifat doar 4 partide, ultima fiind pe 23 septembie, în Cupa României.

Tomozei, apărător care poate juca și în bandă, a precizat pentru GSP.ro că are oferte de la patru echipe din Liga 1 și de la două din Liga 2. ”Voi lua o decizie săptămâna aceasta”, a spus Tomozei.

Nu a luat ochii cu nimic până acum

După acel meci, antrenorul Laszlo Balint l-a trimis la echipa a doua, acuzând probleme comportamentale și nu l-a reprimit în lot pe Tomozei.

Născut în București, fundașul de 1,81 metri a jucat de-a lungul carierei la FC Snagov, SCM Rm. Vâlcea, Metalul Reșița, ASA Tg. Mureș, FC Costuleni, FC Caransebeș, Botoșani, CS Mioveni, Luceafărul, Dunărea Călărași și Metaloglobus. A ajuns la UTA în vara lui 2019.

Dinamo va transfera maximum 5 fotbaliști la începutul lui 2022, fiind căutați în mod special jucători români sau străini care știu ce înseamnă Liga 1 și clubul din Ștefan cel Mare. Stoican caută fotbaliști pentru axul central al echipei, de la fundaș, mijlocaș și atacanți de zonă centrală.

Anunțul lui Mureșan

„Trebuie să luăm jucători care s-au antrenat cu lotul primei echipe la care au activat. Nu ne mai lasă clasamentul să luăm jucători rămași în urmă, avem nevoie de jucători pregătiți, care s-au antrenat și care au jucat măcar câteva meciuri. Nu putem lua jucători extracomunitari, o să luăm jucători români și comunitari”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Conducerea lui Dinamo analizează și propunerea lui Mircea Lucescu de a trimite în această iarnă jucători de la Dinamo Kiev în Ștefan cel Mare, sub formă de împrumut. De asemenea, Iuliu Mureșan mizează să primească întăriri și de la CFR Cluj.

Citește și

Important pentru români: carantină doar 10 zile, nu două săptămâni. Info oficial